Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17697
Players nickname
Don_Gotti
Suspect ID
83257
Date of violation
Jun 15, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/shorts/ycz7Ae_VzXY

ZakilaZakila

Player
Player
Moj drugar ga je okacio, a on je zapretio da ako ne skine zalbu da ce mene okaciti za 7 dana. I onda kada su odobrili zalbu on je mene okacio sto je blackmailing. Zelim da se igrac najstrozije kazni. Hvala

Sakic Golub

𝔬𝔤 𝔨𝔲𝔰𝔥, 𝔟𝔲𝔟𝔟𝔩𝔢𝔤𝔲𝔪
Player

Samo si ljubomoran sto si dobio 7 dana + ovo nije blackmailing jer ga ja nisam ucenjivao + da je to blackmailing onda bi to admin kaznio vec

ZakilaZakila

Player
Player
Nisam ljubomoran vec si ti glup, prekrsio si 500 pravila a okacio mene bravo bato prepametan si, samo tebe niko ne prijavljuje jer se sprdamo i pravim rp situacije, na kraju dana svi izadjemo iz te igre i bole nas uvo za svakog od nas, ali ne, uvek ima glupana kao sto si ti koji verovatno nemas zivot i hvala ti na ovome iskreno otarasio si me obaveza na 7 dana makar :D

Last edited:

ZakilaZakila

Player
Player
Pa da brate al ti krsis pravila na svakom cosku sto nije u redu, ako vec rpamo i radimo nesto treba da ispostujes, a ja sam ti rekao to iz nehata tu rec svakako izletela, mislim to je sad nebitno al eto, uzivaj i ti

medsa

Player
Player
cisti Blackmailing do kad vi dopustate njemu da radi sve sto radi pa nemam memorije da snimam sta state sve radi od servera i igraca

medsa

Player
Player
samo se ti smij golube ali u desnom cosku u gradu ima 220 ljudi trenutno i navecer ako predje 500 i pola ih afk zbog takvi kao ti evo jos jedan manje a i svi oko njega gubimo volju jer mnogo imate neke zastite i drugara slicni vama koji tacno znaju kako i kad snimiti situacije koje idu samo vama u korist

stefannnkiki

Player
Player
samo se ti smij golube ali u desnom cosku u gradu ima 220 ljudi trenutno i navecer ako predje 500 i pola ih afk zbog takvi kao ti evo jos jedan manje a i svi oko njega gubimo volju jer mnogo imate neke zastite i drugara slicni vama koji tacno znaju kako i kad snimiti situacije koje idu samo vama u korist
golub on top golub samo poboljsava rp i ja isto

Sakic Golub

𝔬𝔤 𝔨𝔲𝔰𝔥, 𝔟𝔲𝔟𝔟𝔩𝔢𝔤𝔲𝔪
Player
Buraz medsa kupujes pare ingame znaci ja bi na tvom mestu cutao i smejao se kolko se pravis pametan jer ovo nije blackmailing i videces odgovor, uzivaj

Status
Not open for further replies.
Top Bottom