Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Skema Kes

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mihajlo
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 8+ sati
5. Vaš Discord: Skema8178
6. Vaše ingame ime: Skema Devil
7. Vaš ID: 68870

1.Leader za FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

1. Oduvek sam zeleo da vodim ozbiljnu organizaciju kao sto je FIB, za sebe smatram da sam ozbiljan, snalazljiv, pametan i smatram da bi se snasao lepo kao lider. Pored zelje da vodim organizaciju motivise me i to sto vidim i veliki potencijal za njen razvoj. Imam mnogo ideja koje bih voleo da sprovedem i napravim organizaciju u kojoj ce svi uzivati.

2.Zeleo bi da podignem organizaciju FIB-a na visi i ozbiljniji nivo, smatram da svojim zalaganjem mogu doprineti daljem razvoju organizcije i pomoci da bude jos uspesnija. Spreman sam da izdvojim dovoljno vremena za organizaciju, njene clanove i sve akcije koje budu potrebne.

3. Zelim da napravim stabilan i slozan tim koji ce dugo opstati, smatram da vodjenje organizacije zahteva posvecenost i odgovornost, ne zelim samo titulu vodje, vec odgovornost koja dolazi sa njom.

3.Vaš savjet za poboljšanje ROLEPLAY-a u organizaciji.

Po mom misljenju, organizacija bi mogla da napreduje kroz redovnije akcije, bolju komunikaciju i aktivnije vodjstvo. Potrebno je vise motivisati clanove da ucestvuju u akcijama i obezbediti da uvek postoji neka aktivnost u kojoj mogu da ucestvuju. To bi doprinelo vecoj aktivnosti, boljoj atmosferi i jacanju same organizacije. Smatram da bi organizacija mogla da se unapredi boljom koordinacijom izmedju clanova i lidera kao i jasnijim planiranjem akcija unapred. Organizacija bi mogla da napreduje ako se vise fokusira na timski rad, zajednicke akcije i ukljucivanje svih clanova u aktivnosti. Takodje, vazno je da se clanovi osecaju postovano i da imaju priliku u donosenju odluka, sa povecava njihovu aktivnost i lojalnost. Takodje, disciplina i hijerarhija bi bile prioritet, postovanje naredbi, redovni briefinzi i profesionalna komunikacija. novi clanovi bi prolazili kroz obuku i mentorstvo kako bi se odrzao standard organizacije. Mislim da je bitno da svaki clan ima svoju ulogu i da se znaA ko šta radi, da ne bude haos. Takodje, komunikacija mora biti bolja, pre svake akcije da postoji plan, a posle da se vidi šta je bilo dobro, a sta ne.

-Rankovi-

30. FIB Director
29. FIB Deputy Director
28. Assistent FIB Director
27. 00 Agent
26. Chief of Staff
25. Deputy Chief of Staff
24. Head of Department
23. Deputy Head of Department

HIGH-COMAND
22. Head of Training
21. Supervizor
20. Cordinator
19. Mossad Agent
18. Dea Agent
17. Snipper unit Agent
16. Air Support Agent

SPECIAL-AGENTS
15. Senior FIB Agent
14. FIB Agent
13. New Agent
12. Agent in Training
11. Agent in hold

AGENTS

10-1
: Poziv natrag u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju liniju na crti
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Ispaljeni hici
10-11: Pljacka u toku
10-12: Predvideno vreme dolaska
10-16: Povredeni civil
10-20: Lokacija
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna podrska
10-99: Situacija resena, vratite se na ono što ste radili
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić F8+U , čujem te u glavi
Kod C -> Admin situacija, pauziran RP

Hvala na citanju moje prijave. PS Skema Devil.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom