Poštovana administracije moja organizacija SAHP dobila je warn za P.ZD 1.3, Naime dobili smo warn zbog osobe po imenu Rade Promaja koji je radio kod nas sa dosijeom. Sa informacijama koje smo mi saznali prije a i poslje kacenja zalbe od osobe Ivice Tosic , sumljamo da je warn bio namjesten i da je postojao dogovor o hapsenju lica Rade Promaja. Osoba koja je uhapsila Radeta Promaju je osoba Faris Heoinovic osoba koja je radila kod nas u sahpu sve do trenutka kada nije dobila Blacklist. U tom trenutku prelazi u LSPD i hapsi mog radnika Radeta Promaja,uz to sve u curator chetu od SAHP-a postoje dokazi gde se moze vidjeti gde osoba koja je okacila ovu zalbu meni u privatno pise kako ce mi ugasiti organizaciju.(Pretpostovnjamo da je osoba mislila da ce mi namerno ugasiti organizaciju) (Osoba je pisala meni to u dm prije nego sto je okacila ovu zalbu). Ja i moji team ljudi redovito svakih 2 dana pregledavamo naše zaposlene da li posjeduju dosije i prije svake regrutacije osobe koje se ubacuju detaljno se pregledaju preko PDA da li imaju dosije. Tako da moje misljenje o cjeloj situaciji je kako je gore napisano, Ove gore informacije su samo iz prica koje smo mi culi i saznali. Na vama je ostatak da provjerite. Hvala na citanju.