Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
238886
Players nickname
Chavo Kara
Suspect ID
236769
Date of violation
Jun 14, 2026
Time of violation
19:02
Proofs
https://youtu.be/5sMor1O0PC8?si=RHtLV9OJdAA73dNl

Chavo Kara

Player
Player
Kara Ailesini terk etmiş bir adamı arayıp neden aileden ayrıldığını sordum. Nedenlerini anlatıyordu ki birisi gelip oyundan tanıdığım bir kişiyi vurdu. Ondan sonra yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Ona forum raporu açacağımı söyledim, sonra da beni vurup hakaret etti.

Chavo Kara

Player
Player
Kara Ailesini terk etmiş bir adamı arayıp neden aileden ayrıldığını sordum. Nedenlerini anlatıyordu ki birisi gelip oyundan tanıdığım bir kişiyi vurdu. Ondan sonra yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Ona forum raporu açacağımı söyledim, sonra da beni vurup hakaret etti.

ara Ailesini terk etmiş bir adamı arayıp neden aileden ayrıldığını sordum. Nedenlerini anlatıyordu ki birisi gelip oyundan tanıdığım bir kişiyi vurdu. Ondan sonra yanlış anlaşılma olduğun

Okeanos Wayland

❤️𝗖𝗹𝗮𝗶𝗿𝗲
Server Administrator
Upon reviewing the evidence I have decided to Deny this report
(Description must be English)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom