Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67177
Players nickname
Fole Kennedy
Administrators nickname
Vuk Angel
Date
Jun 16, 2026
Time
23:02
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1362303/

Fole Kennedy

Leader
Leader
Selam postovana Administracija,
Kaznjen za MG - Warn na organizaciju , iz mojeg nepoznatog razloga nekog gledanja POV-a vise puta nije mi jasno iz kojeg razloga sam dobio . Kada sam pitao admina sta je to izgovoreno da bi bilo prekrseno MG rekao je sljece : "U RP-u je napravio gresku" . Nakon duzeg detaljnijeg gledanja videa i stavljeno na najmanju brzinu reprodukcije . Zakljucio sam da se nigdje ne cuje tacno izgovoreno RP . Takoder nakon duze analize videozapisa zakljucio sam POV takoder nije validan. Dakle na 00:08 sekundi videa se cuje zadnja rijec " dobro " od strane igraca ID 16356 igrac nije zavrsio izgovoreno rijec dobro vec se jednim djelice te drze cuje u crnom skrinu, dakle posle 00:08 - do 00: 14 sekundi pov je trajo nakon 00:08 pocinje biti crn skrin i rjec se dobro se jednim djelicem nastavlja u crnom ekranu.
Kako svi dobro :
Administrator ima pravo odbiti razmatranje prigovora ako:
Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta )

Zelim da se ova situacija pregleda kako treba, takoder igrac sam za sve ove godine koje je kaznjen samo 2 puta od strane administracije, koji ne krsi pravila kao sto ni na ovom povu nisam nista prekrsio.

Allajhmanet
Vas Fole Kennedy.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom