Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP PG VDM Fear RP G.P.3.1. I 86439 85004 80092

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
86439 85004
Date of violation
Jun 16, 2026
Time of violation
23:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=E7R2rlK-mKU

zli

Player
Player
Osoba gazi autom i nakon toga me hapse što znači da me nije zgazio autom ne bi me uhapsili
Osoba vozi auto po livadi jer mu se može
Osoba veže kroz rešetke u zatvoru jer mu se može
Osobe nakon što sam tražio pravo na poziv odbili su
Osobe su odbile prikazati legitimaciju
Osobe ne znaju napisati kaznu iako su se dogovarali jedno 30 min koju će napisati sramota
Osoba vodi u samnicu bez razloga

TRAŽIM DA SE PROVJERI ID SVIH IGRAČA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE HVALA

Joe Mass

Player
Player
Ovaj lik nije u vinklu ,sto prije skolniti sa servera, vidjao sam svakakve dijabole alo ovo je pobjeda..

Murasaki

Player
Player
Osoba gazi autom i nakon toga me hapse što znači da me nije zgazio autom ne bi me uhapsili
Osoba vozi auto po livadi jer mu se može
Osoba veže kroz rešetke u zatvoru jer mu se može
Osobe nakon što sam tražio pravo na poziv odbili su
Osobe su odbile prikazati legitimaciju
Osobe ne znaju napisati kaznu iako su se dogovarali jedno 30 min koju će napisati sramota
Osoba vodi u samnicu bez razloga

TRAŽIM DA SE PROVJERI ID SVIH IGRAČA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE HVALA

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

ID 28057 će biti kažnjen za FailRP zbog neprimerenog ponašanja bez korumpirane biografije i odbijanja legitimacije.

Ostali igrači nisu prekršili pravila. Sve je u skladu sa pravilima i korumpiranim biografijama određenih igrača koji je i imaju. Odbili ste da date pasoš na početku, niste hteli da sarađujete, jer smatrate da za tim nema potrebe, iako po zakoniku mogu da uhapse za to.
Konstantno Imate negativan stav prema state članovima i administraciji kako su svi loši i korumpirani, iako je kurator administracije objašnjavao da morate malo promeniti način razmišljanja.

Niko vas nije pregazio.
Nije prekršeno pravilo PG jer nije bio auto vožen prebrzo.
Kurator administracije je objašnjavao da postoje bagovi sa zatvorom.
Pravo na telefonski poziv ste imali priliku da iskoristite, niste.
Igrač koji nema korumpiranu biografiju, a odbio je, će biti kažnjen.
Razlog je verovatno u tome što je novi zakonik stupio na snagu skoro, i treba vremena da se naviknu, pošto se za pisanje pogrešne kažnjava.
Više puta ste izlazili iz ćelije dok ste bili u njoj, niste sarađivali, bili ste neprijatni prema state službenicima, te je vođenje u samnicu legitimno i nisu ništa prekršili time.

Sa kuratorom GOV-a je provereno da li je napisana ispravna kazna, on je potvrdio da jeste.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom