Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pinokio Black

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Novak
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 22:00-2:00 i 13:00-16:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6h
6. Vaš Discord:thematijav
7. Vaše ingame ime: Shabang Euphoria
8. Vaš ID: 64642

Dodatne informacije

1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1- Voleo bih da budem na poziciji lidera Familis-a zbog mog dugackog radnog staza u crime organizacijama .Ovoj organizaciji bih pruzio maximalnu podrsku od strane mene,mojih zamenika i naravno turfera!

2.2-Imam iskusnu turf ekipu, kao i zamenike, koji bi mi pomagali da aktivno ispunjavamo vise od nedeljne aktivnosti bez ikakvog problema, takodje i turf ekipu koja bi zauzela sve teritorije.

2.3-Ovaj gang nije najposeceniji na serveru i bas ja zelim to da promenim. Mnogi predhodni lideri se nisu dovoljno trudili i u organizaciju koja ima ogroman potencijal, a ja bih je popeo na maksimum!

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1- Moj HC tim i ja zajedno sa njima, trudili bi se da dosta aktiviramo banku sa pravljenjem talackih situacija i vecom komunikacijom sa ostalim bandama,i verujem da bi to moglo da bude bas ono sto treba ovoj divnoj organizaciji!

3.2-Sa State organizacijama bih pravio sto gori odnos, jer u RL se bande i policije mrze medjusobno,zbog toga milslim da bi RP bio na vrhuncu!
  • 1. Newbie
  • 2. Young Blood
  • 3. Hustler
  • 4. Gangster
  • 5. Shooter
  • 6. Soldier
  • 7. Enforcer
  • 8. OG
  • 9. Turfer
  • 10. Block Leader
  • 11. High OG
  • 12. Consigliere