Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP PG G.P.6.15. Timanje I 85004 69075 89304 39846 82004 52936 90737

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
69075 85004 89304
Date of violation
Jun 18, 2026
Time of violation
20:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=r8yY-q3Si1A

zli

Player
Player
Osoba puca ispod kuće na mene na krovu kuće bez razloga
Osoba veže bez da je rekao ijedan razlog zašto
Osoba koja me pokušava hapsiti u zatvoru ne zna pročitati prava
Osoba koja se predstavlja kao advokat oslobađa me optužnice i govori da nema dokaza
Osoba nakon što sam oslobođen naređuje da se mene vrati u zatvor i ponovo idem u ćeliju
Sve osobe u zatvoru surađuju skupa sa advokatom i mene zatvaraju i kazne bez razloga
Osobe nisu omogućile pravo na poziv
Sve u svemu katastrofa kao i uvijek od strane state a

TRAŽIM DA SE PREGLEDA SVAKI ID I DA SE UZME U OBZIR KORIŠTENJE ŠMINKE HVALA

Bartuš

Player
Player
Dao sam ti dovoljan IC razlog da bih opucao na tebe, nisi zeleo da sidjes sa krova te sam ti odbrojao ispucao te i hapsio te za nesaradnju u medjuvremenu igrica mi je kresovala i kolega je nastavio proceduru hapsenja. Prava su ti procitana i previse puta stvarno ne razumem sta pokusavas vise sa ovim kacenjem kada ti to nista ne znaci hapicemo te ponovo i ponovo. Lep pozdrav

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da odbijem ovu žalbu.

( Moja obrazloženja su poređana istim redom kako je i obrazlagana ova žalba. )

1. Niste hteli da siđete sa krova, brojano je više puta i upozoreni ste više puta da ne želi da vas puca, ali ste odbijali da siđete. Tek ste sišli kada je došao igrač sa kojim ste pričali na telefon, i onda su vas uhvatili na prevaru.
2. Niste hteli da sarađujete, ima potpuno pravo da hapsi za nesaradnju.
3. Osoba je više pročitala prava, pomenula advokata i telefonski poziv. Umesto da kažete da želite neko od tih prava da iskoristite, bili ste prema svima neprijatni i povisivali ton.
4. Osoba jeste advokat, verovatno da nema dokaza jer je ID 69075 pukla igra, za šta je dostavio dokaz u ovoj žalbi.
5. Da niste bili vraćeni u zatvor i uhapšeni, to bi bila korupcija, jer ste imali wanted level od servera.
6. Advokat je nudio da uđete na Diskord u voice i učestvujete u pregledanju dokaza, što me je iskreno začudilo, jer to nikada nisam video za svoje 2.5 godine koliko sam na ovom projektu. Uhapšeni ste samo za wanted od servera, bez pisanja bilo kakvih novčanih kazni.
7. Niste rekli da želite pravo na poziv, povisivali ste ton kao i uvek.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom