Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
4066 3591
Date of violation
Jun 19, 2026
Time of violation
00:31
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=SBy4tGzTHxg

zli

Player
Player
Osoba zna da ja pljačkam kuću i da nema nikoga u blizini osim mene koji stojim preko puta preko ceste kuće
Osoba je izbrojala neke sekunde nakon što sam mu odgovorio da mi ne pada na pamet da izađem iz auta
Osoba nakon 5 min izlazi iz auta i puca na mene bez da je izdao ikakvu naredbu ili nešto slično puca jer mu se može
Osoba koja se predstavlja kao advokat u zatvoru nema pojma o zakonu niti pravilima
Sve osobe opet surađuju u zatvoru uključujući advokate ljude iz vlade i policiju i svima to odgovara

TRAŽIM DA SE PREGLEDA ID IGRAČA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE

AjsAlcapone

Player
Player
Gledaj sta radis bre ti, ej bre...kacis pov od sat vremena, znas da si kriv, dobio si naredjenje da izadjes iz auta, pravis se pametan, neces da izadjes i posle se brecas sto te uhapsio covek. Prosipas pamet po docu. Ti znas zakonik..vazi.
IGRAJ IGRICU, OPUSTI SE, NE PONASAJ SE KAO DETE OD 12 GODINA DA KACIS POV I SAT VREMENA..STA HOCES DA POSTIGNES? JEL TE BOLI STO TE SKENJAO?
ZBOG OVAKVIH LJUDI KAO STO SI TI NEMA VISE DOBRIH IGRACA NA SERVERU..

ZAPITAJ SE BURAZERU.

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaćeno

ID 80418 će biti kažnjen za RP2WIN i CB iz razloga što govorite policajcu kako ne vidite kroz stakla, a prednje staklo uopšte nije zatamljeno. Takođe i zbog provociranja reakcije policajca time što govorite da nećete nikad izaći iz auta i što dok policajac broji, brojite i Vi s njim.

State službenik je izdao naredbu da napustite vozilo, niste hteli, iz razloga što smatrate da ne trebate da sarađujete, iako se to kažnjava zakonikom i bili ste hapšeni mnogo puta iz tog razloga..

ID 91308 će biti kažnjen za MG u Prime Chat-u jer je Lifeinvader IC organizacija i oglasi su IC. Naknadno i MG-a da igrač dođe ispred kuće što je IC, a prime chat je full OOC.

ID 4066 će biti kažnjen za FailRP zbog pogrešnog pisanja kazne. K.Z 2.21.1 jeste prekršen od strane igrača ID 80418, ali je ID 80418 imao jednu zvezdicu od servera, i nije stavljen wanted uopšte, a zakonik predviđa da se hapsi sa 3. Novčana kazna je napisana ispravno.

ID 91682 će biti kažnjen za FailRP zbog nedavanja legitimacije kada je ID 80418 tražio istu.

ID 3591 nije ništa prekršio i neće biti kažnjen.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom