Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Vrijeđanje administracije | 80418

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66035
Players nickname
Teo Crnii
Suspect ID
80418
Date of violation
Jun 19, 2026
Time of violation
00.00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Teo Crnii

Player
Player
Poštovanje administracijo,

Prije svega bih volio ukoliko je moguce da ova zalba bude pregledana direktno od strane Aldina, Nixe ili Abrahama

Vama dobro poznati igrac Mile Travolta
konstantno vrijeđa administraciju kroz svoje zalbe na administraciju i to direktnim optužbama da je administracija korumpirana, da čuvaju igrače, da neznaju obavljat svoj posao itd. Vec je okacena zalba na doticnog na temu ovoga ali ništa nije poduzeto na ovu temu, igrac se prakticki konstantno izruguje sa administracijom i kvari ugled ove predivne RP zajednice.

Uz to sve igrac konstantno krsi pravila minimalno dnevno bude po 2/3 puta u demorganu za krsenje pravila sto mozete provjerit, iako pravilo Konstantno krsenje pravila vise ne postoji morate nesto poduzeti povodom ovoga jer se jednostavno ne moze vise RP-ati od ovog decka koji zna samo krsit pravila i namjerno pokušava nabijati disbandove i warnove organizacijama, kao što sam vec rekao ovaj igrac je vise puta reportan za ovakvu stvar a jedna od tih zalbi je od Foleta koja je odbijena:

Ovim putem vas iskreno molim da se ovog igraca ukloni sa projekta jer kvari sam RP kao i ugled ovog predivnog projekta, a vjerujem da vecina igraca ima isto mišljenje o ovoj temi kao ja

Zalbe na kojima vrijeđa i lažno optužuje administraciju:

Ovo su samo neke od brojnih zalbi gdje doticni omalovazava i vrijeđa nasu RS administraciju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom