Poštovanje administracijo,
Prije svega bih volio ukoliko je moguce da ova zalba bude pregledana direktno od strane Aldina, Nixe ili Abrahama
Vama dobro poznati igrac Mile Travolta
konstantno vrijeđa administraciju kroz svoje zalbe na administraciju i to direktnim optužbama da je administracija korumpirana, da čuvaju igrače, da neznaju obavljat svoj posao itd. Vec je okacena zalba na doticnog na temu ovoga ali ništa nije poduzeto na ovu temu, igrac se prakticki konstantno izruguje sa administracijom i kvari ugled ove predivne RP zajednice.
Uz to sve igrac konstantno krsi pravila minimalno dnevno bude po 2/3 puta u demorganu za krsenje pravila sto mozete provjerit, iako pravilo Konstantno krsenje pravila vise ne postoji morate nesto poduzeti povodom ovoga jer se jednostavno ne moze vise RP-ati od ovog decka koji zna samo krsit pravila i namjerno pokušava nabijati disbandove i warnove organizacijama, kao što sam vec rekao ovaj igrac je vise puta reportan za ovakvu stvar a jedna od tih zalbi je od Foleta koja je odbijena:
Ovim putem vas iskreno molim da se ovog igraca ukloni sa projekta jer kvari sam RP kao i ugled ovog predivnog projekta, a vjerujem da vecina igraca ima isto mišljenje o ovoj temi kao ja
Zalbe na kojima vrijeđa i lažno optužuje administraciju:
Ovo su samo neke od brojnih zalbi gdje doticni omalovazava i vrijeđa nasu RS administraciju!
Prije svega bih volio ukoliko je moguce da ova zalba bude pregledana direktno od strane Aldina, Nixe ili Abrahama
Vama dobro poznati igrac Mile Travolta
konstantno vrijeđa administraciju kroz svoje zalbe na administraciju i to direktnim optužbama da je administracija korumpirana, da čuvaju igrače, da neznaju obavljat svoj posao itd. Vec je okacena zalba na doticnog na temu ovoga ali ništa nije poduzeto na ovu temu, igrac se prakticki konstantno izruguje sa administracijom i kvari ugled ove predivne RP zajednice.
Uz to sve igrac konstantno krsi pravila minimalno dnevno bude po 2/3 puta u demorganu za krsenje pravila sto mozete provjerit, iako pravilo Konstantno krsenje pravila vise ne postoji morate nesto poduzeti povodom ovoga jer se jednostavno ne moze vise RP-ati od ovog decka koji zna samo krsit pravila i namjerno pokušava nabijati disbandove i warnove organizacijama, kao što sam vec rekao ovaj igrac je vise puta reportan za ovakvu stvar a jedna od tih zalbi je od Foleta koja je odbijena:
Rejected - Targeting Organization I 80418
Selam postovano Administraciju, Ovim putem zelim da izadem pred svima i da se oglasim o situacijom koja vlada nasim serverom. Lica po imenu Mile Travolta je poznat igracima i administraciji. Ovaj server je od pocetka napravljen u srvhe zabeve da se svi igraci nakon teskog dana docu ovdje i...
gta5grand.com
Ovim putem vas iskreno molim da se ovog igraca ukloni sa projekta jer kvari sam RP kao i ugled ovog predivnog projekta, a vjerujem da vecina igraca ima isto mišljenje o ovoj temi kao ja
Zalbe na kojima vrijeđa i lažno optužuje administraciju:
Pending review - Demorgan za RP2WIN + CB I Kizule Macakk
Smatram da je admin pogriješio iz razoga : Ja imam pravo odbiti izaći iz auta to je moje pravo kao građanin osim toga policajac je došao sam Ako ja odbijem izaći iz auta po pravilima igre postoji procedura šta se radi Ukoliko vi ne znate to a mene kaznite smatram da vi ne obavljate svoj posao...
gta5grand.com
Rejected - CORRUPTION IN ADMINISTRATION I LAZAR MUNCHMELLOW NINOSLAV SPIKOJEVSKII KIZULE MACAKK
Hi i am trying to send a warning and call the alarm cause there are few corrupted administrator's in this game in this town. I will give you facts and evidence for each of my complains so this is my last shot i don't have any other options. So the thing is while i was playing this game i started...
gta5grand.com
Rejected - Korupcija I LAZAR MUNCHMALLOW
ADMINISTRATOR LAZAR MUNCHMALLOW JE KORUMPIRAN IZ SLJEDEĆIH RAZLOGA: Prije nekoliko tjedana je bila situacija gdje lazar dopušta kršenje FEAR RP situacije jer mu se može a ne kako piše po pravilima Evo dokaz da ne kažete da ja lažem jer ja nikad ne lažem i za sve što kažem imam dokaze i...
gta5grand.com
Rejected - Pogrešna odluka I Ninoslav Spikojevskii
Smatram da je admin donio krivu odluku iz razloga: Osobe su stajale nasred ceste nije bilo mjesta za proci i ja sam se zabio u njih Isto tako želim ukazati da je ovaj administrator uvijek na strani state jer je tamo prije radio a CR se daje za udaranje u auto više puta a ne slučajno zabijanje...
gta5grand.com
Rejected - DM za G.P.6.15. I Ninoslav Spikojevskii
Na videu se vidi da sam brojao prije pucanja i da sam proširio krug da me mogu čuti administrator donio krivu odluku iz nepoznatog razloga
gta5grand.com
Rejected - KORUPCIJA I Kizule Macakk
Osoba ne provodi pravila kako treba ja sam postupio kako je aldin verstappen tražio i to na način da sam tražio svoja prava na advokata poziv i prikazivanje legitimacije prije ili poslije ulaska u auto hvala MINUTA 6:55 sve je traženo hvala VAŠ ADMINISTRATOR JE KORUMPIRAN I POGODUJE POLICIJI
gta5grand.com
Ovo su samo neke od brojnih zalbi gdje doticni omalovazava i vrijeđa nasu RS administraciju!