Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Warn na organizaciju Vagos za P.Z.Z 1.2 | Dakii Sonoraa

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54897
Players nickname
Jovan Angel
Administrators nickname
Dakii Sonoraa
Date
Jun 19, 2026
Time
16:00
Proofs
///

Jovan Angel

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, malopre sam dobio warn na moju organizaciju Los Santos Vagos za pravilo P.Z.Z 1.2. Naime, robali su 3 neiskusna clana koja su veoma visok ID i verovatno ne znaju kako se rob-a. Mozda je cak i bio pokusaj nabijanja warn-a jer zbog ovog warna na organizaciju sada ne mogu da produzim u 2. mandat. Ja stvarno ne znam da li su namerno ili slucajno clanovi moje organizacije ovo uradili, ali ja vas molim za drugu sansu i da pogledate detaljno POV. Bilo je objasnjeno svim clanovima organizacije gde se sme rob-ati a gde ne. Nazalost u crime-u se ne mogu toliko kontrolisati ljudi koliko u state-u pa zbog toga vas molim za drugu sansu i da se skine warn ako je admin pogresio u ovoj odluci. Ja se samo iskreno izvinjavam u ime cele organizacije i nadam se da se moze mozda skinuti warn jer smo mnogo aktivni sto mogu da potvrde dosta ljudi. Evo ID-evi koji su prekrsili pravilo P.Z.Z 1.2 i zbog kojih sam dobio warn na organizaciju: 80292, 66511 i 90454 . Evo nekih slika da se vidi da smo mnogo aktivni i nadam se da se moze nekako po ovome skinuti warn:

Hvala na vremenu !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom