Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

bitanga

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GM +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: bitangaa
6. Vaše ingame ime: Andrej Biitanga
7. Vaš ID: 53859

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1

Želim biti lider The Families jer mi je to jedna od omiljenih organizacija na serveru. Dosta vremena sam proveo u gang RP-u i mislim da dobro poznajem način na koji ova organizacija treba da funkcioniše. Volio bih da vodim organizaciju i da napravim dobru ekipu koja će prije svega igrati kvalitetan RP, a ne samo gledati zaradu ili pucnjave.

2.2
Smatram da imam dovoljno iskustva i vremena da se posvetim organizaciji. Aktivan sam na serveru, znam kako funkcionišu pravila i mislim da mogu biti odgovoran lider. Trudio bih se da saslušam svakog člana, da rješavam probleme na normalan način i da održavam disciplinu bez nepotrebnih svađa i konflikata.

2.3
Želim da unesem više aktivnosti i zanimljivih RP situacija u organizaciju. Planirao bih razne sastanke, dogovore sa drugim organizacijama, primanje novih članova i slične stvari koje mogu poboljšati iskustvo igranja. Mislim da The Families može biti jedna od najaktivnijih organizacija ako se dobro vodi.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1

Mislim da bi trebalo više da se radi na samoj priči organizacije, a ne samo na svakodnevnim akcijama. Bilo bi dobro da članovi imaju više međusobnog RP-a kroz sastanke, planiranja, primanje novih clanova i slične stvari koje mogu da učine organizaciju zanimljivijom i realnijom.
3.2
Takođe, smatram da novim članovima treba više pomoći oko RP-a i pravila organizacije. Kada se neko nov priključi, važno je da ga stariji članovi uvedu u red i objasne kako organizacija funkcioniše. Na taj način bi svi članovi bili aktivniji i organizacija bi imala bolju atmosferu.

Hijerarhija u organizciji:

1. Suspend

2. Beginner
3. Enforcer

4. Warlord

5. Hommie

6. Capo

7. Jefe

8. Sprayer

9. Turfer

10. O.G

11. Consigliere

12. Co- Leader

13. Leader

HVALA NA CITANJU I SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA!

Top Bottom