Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

kai fring

Player
Player
Vaše ime IRL: Dušan

1. Vaše godine: 16
2. Vremenska zona: GMT+1
3. Prosjek online po danu: 3–8h
4. Vaš Discord: tane_323
5. Vaše ingame ime: Kai Fring
6. Vaš ID: 63566

Dodatne informacije

1. Lider za: The Families Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

(Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Dugogodišnje iskustvo i povezanost s organizacijom
The Families Gang mi je jedna od omiljenih crime organizacija jer sam kroz prethodno iskustvo više puta bio dio HC tima u raznim gangovima. Uvijek mi se sviđao način rada, atmosfera među članovima, organizacija kao i sam identitet ganga. Smatram da poznajem način funkcioniranja i vjerujem da mogu donijeti kvalitetno vođenje.

2. Spreman i iskusan HC tim
Već imam sastavljen HC tim koji ima iskustva u organizaciji i vođenju različitih akcija. Fokus nam je dobra komunikacija, planiranje i ozbiljan pristup kako bi akcije poput talačkih situacija i drugih RP događaja bile kvalitetne, zanimljive i uspešno odrađene bez nepotrebnih grešaka.

3. Aktivnost i razvoj organizacije
Cilj mi je da organizacija bude aktivna svaki dan, da redovno učestvujemo na eventima i gradskim dešavanjima te da okupimo ozbiljnu i aktivnu ekipu. Želio bih da The Families Gang postane jedna od najorganizovanijih i najprepoznatljivijih crime organizacija na serveru.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

1. Veća prisutnost na RP aktivnostima
Potrudio bih se da organizacija bude aktivnija na tajnim radnjama, podmornici, FZ Raidovima, 24/7 prodavnicama, Gun Shopu i talačkim situacijama kako bismo uvijek imali dobru organizaciju i dovoljan broj ljudi.

2. Napredovanje isključivo po zasluzi
Rankovi i pozicije ne bi se dijelili preko poznanstava nego isključivo na osnovu aktivnosti, ponašanja i doprinosa organizaciji.

3. Redovne akcije i sadržaj za članove
Organizovali bismo češće RP akcije i različite događaje kako bi članovi imali razlog da budu aktivni i uključeni u rad organizacije.

4. Sistem nagrađivanja članova
Svaki član bi imao priliku dobiti bonus ili priznanje na osnovu svog truda, aktivnosti i doprinosa organizaciji.

5. Saradnja s drugim organizacijama
Radili bismo saveze s drugim bandama ili porodicama kako bismo podigli kvalitet RP-a u ghettu i napravili zanimljivije interakcije i događaje.

6. Poznavanje pravila kao uslov ulaska
Svaki novi član morao bi poznavati osnovna pravila grada i RP-a kako bi organizacija održala kvalitet i ozbiljnost.

7. Jasni ciljevi od početka mandata
Na početku mandata zajedno sa HC timom postavili bismo kratkoročne i dugoročne ciljeve kako bi organizacija imala jasan plan razvoja i kontinuiran napredak.

Rank system:

13. - Leader
12. - Godfather
11. - Turf team lider
10. - O.G
9. - Turfer
8. - Ghetto Cleaner
7. - Grafitti leader
6. - Grafitti team
5. - Gunslinger
4. - Druglord
3. - Gangster