Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 22, 2026
Time of violation
22:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DElrw1dTq_E

Vuk Angel

Well-known member
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
Ispravite naslov zalbe
imate rok 12h​

medsa

Player
Player
tu je samo gov napravio gresku a lspd nije

I sad meni admin neki neka objasni ako je nekad igrao kao RP igrac da ja iz ove ovakve situacije kad odem u zatvor i dobijem 100k kazne na ovaj nacin i 80 minuta i odvede me u samnicu jer se vrtim u krug i klikcem mouse 1 iz zeze jer pricam drugarima na diskord i onda dodje provocira i klipuje i ja dobijem 7 dana...

Zovem admina da dodje kaze idem 2 puta nikad dosao nije....

Jel nas ne volite jel vam ne znacimo nista bas nista da nam ovoliku nepravdu priredjujete...

Samo kazem ne treba mi nikakva kazna nit je off topic samo KAZEM da nije uredu da mi ovako pokvarite noc da nas vezete ubijete i kao vodite u zatvor i stavljate abnormalne kazne a NISTE NAS FER UBILI NI UHAPSILI zasto visa sila odmah ovakve stvari ne moze da prekine jer ovo je ne igrivo ako je ovaj nacin jedini nacin za hapseenje,ja jesam neprikladno psovao onog momka ali sam je trazio vraco se provociro i onda sniima i kaci samo ono sto njemu pase. Ne treba mi pomilovanje nit skidanje kazne KRIV SAM ali samo kazem..

Molim administraciju da se pozabavi ovim nekim stvarima sto kvare server i gase svaku rp pricu na serveru

Draga administracijo ugodan dan vam zelim

Zeljko Secondigliano

Player
Player

I sad meni admin neki neka objasni ako je nekad igrao kao RP igrac da ja iz ove ovakve situacije kad odem u zatvor i dobijem 100k kazne na ovaj nacin i 80 minuta i odvede me u samnicu jer se vrtim u krug i klikcem mouse 1 iz zeze jer pricam drugarima na diskord i onda dodje provocira i klipuje i ja dobijem 7 dana...

Zovem admina da dodje kaze idem 2 puta nikad dosao nije....

Jel nas ne volite jel vam ne znacimo nista bas nista da nam ovoliku nepravdu priredjujete...

Samo kazem ne treba mi nikakva kazna nit je off topic samo KAZEM da nije uredu da mi ovako pokvarite noc da nas vezete ubijete i kao vodite u zatvor i stavljate abnormalne kazne a NISTE NAS FER UBILI NI UHAPSILI zasto visa sila odmah ovakve stvari ne moze da prekine jer ovo je ne igrivo ako je ovaj nacin jedini nacin za hapseenje,ja jesam neprikladno psovao onog momka ali sam je trazio vraco se provociro i onda sniima i kaci samo ono sto njemu pase. Ne treba mi pomilovanje nit skidanje kazne KRIV SAM ali samo kazem..

Molim administraciju da se pozabavi ovim nekim stvarima sto kvare server i gase svaku rp pricu na serveru

Draga administracijo ugodan dan vam zelim
jbg sta ces tu je gov uradio fail i fear i nlr ta dvojica iz gova

medsa

Player
Player
jbg sta ces tu je gov uradio fail i fear i nlr ta dvojica iz gova
Zeljko objasni mi onda kako je fer prema meni ili nama da nas iz ove situacije dodju onda kao pobiju i vode me u zatvor uzimaju mi vrijeme daju mi kazne neke rigorozne,i vodi me u samnicu jer se krecem u celiji i udaram po sipkama a nije me ni upozorio da ne smijem ili slicno nego odvedete provocira i kad mu vratis on snima jel to oke jel to smjer u kojem ovaj voz ide..

Na forumu smo pricamo samo Administracijo u smislu da se poboljsa svima rp i neko nesto novo nauci

Vuk Angel

Well-known member
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza Prihvatam ovu zalbu.
ID: 88316 Ce dobiti kaznu za G.P. 6.15
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
ID: 89445 Ce dobiti kaznu za FearRP
Morate imate srath sa svoj zivot
ID: 80418 Ce dobiti kaznu za G.P. 6.15
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
ID:53542 Ce dobiti kaznu za FearRP
Morate imate srath sa svoj zivot

Status
Not open for further replies.
Top Bottom