Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ajdinn

Player
Player
1.Vase ime irl: Ajdin
2.Vase godine: 16
3.Vremenska zona: gmt+2
4.Prosjek online po danu: 8-10h
5.Vas discord: ajdinn0505_40270
6.Vase in game ime: Ajdinn Whitee
7. Vas id: 87500

Dodatne informacije:

1. Lider za FIB (Federal investigation bureau)

2. Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije ? (navedi 3 razloga i objasnjenje)

2.1

Zelim da sto vise razvijem ovu organizaciju u smislu da se igraci iz obicnih policajaca pretvaraju u elitne. Svi igraci bi imali osjecaj te realnosti kao da su pravi agenti da cine taj potpuni role play i da sto vise napreduju. Svaki clan bi bio elitno obucen i disciplinovan. Moji agenti nikada ne bi bili stresirani ni u jednoj situaciji. Znali bi se snaci u najtezim i najintezivnijim akcijama bez i jedne greske.

2.2

Imam iskustvo u ovoj organizaciji i znam njen princip rada. Ova organizacija zahteva mnogo truda i rada ali sam spreman sve zrtvovati za nju kako bi ispala sto bolja. Moj fib bi imao profesionalan tim iztraznih agenta ( 00 i mossadd agenta) koji bi spremali dokaze za nas kako bi mogli raditi teze operacije. Postojala bi hijerarhija i svi clanovi koji bi bili na njoj bili bi sa razlogom. Postojale bi jedinice pored 00 agenta koje bi bile obucene i spremne za teske undercower operacije.

2.3

Uz moju pomoc i pomoc vrhovnih komandi (hc) FIB bi bio unapredjen dan kroz dan. S mojom organizacijom pokusao bi ostvariti sto bolji rezultat. Skoro nikada ne bi bilo nekakvih gresaka. Korupcija bez papirica bi bila tesko kaznjavana. Svi agenti bi bili samo fokusirani na svoj odredjen rad i ne bi se mijesali u tudji. Patrole bi bile redovno po gradu i ne bi bilo nezgoda i ne sreca.

3. Vas savjet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji

3.1
Svojim agentima cesto bih drzao treninge i dodatne obuke. Treninzi bi bili provjera za njihovo trenutno znanje odnosno sve sto bi ih obucili bilo bi i provjereno uz pomoc vrhovne komande. Svi bi patrolirali u gradu hapsili kriminalce i tako ispunjavali svoju roleplay ulogu. Stalno bi ih disciplinovao da se ne bi zbunili i pogrijesili u mnogo napetim situacijama.

3.2
Saradnja za ostalim organizacijama bi bila postovana i odrzana u odlicnom stanju. Svi moji agenti bi saradjivali i postovali druge organizacije. Za njih ni jedna organizacija ne bi bila ne bitna. N ebi bilo ne postovanja i uvrede prema drugim organizacijama. Toksicnost ne bi dolazila u obzir jer je to najgora stvar koja se moze vidjeti u organizaciji kao sto je FIB.

3.3
Kriterijum za ulazak u FIB:

1.Cist dosije
2.Minimalno 13 godina ooc
3.minimalno 12 godina ic
4.Bez tetovaza na licu sakama ili skroz crnim rukama
5. Zelja za radom
6. Iskustvo

3.4 Struktura FIB-A
30. FIB DIRECTOR
29.Deputy Director
28.Assistant Deputy Direktor
27. Assistant of FIB director
26.00 Agent
25. Chief of staff
24. Deputy Chief of staff
23. UOU director
22. UOU agent
21.Secret agent
20.Criminal investigation
19.Straiji undercover agent
18.Undercover agent
17.Mossad senior
16.Mossad junior
15.Mossad agent
14.Stariji detektiv
13.DEA supervisory agent
12.Detektiv
11.DEA agent
10. FIB agent
9. Agent na obuci
8.Stariji kadet
7. Kadet
6. Mladji kadet
5.Cistacica
4.Suspen 12h
3.Suspend 24h
2. Suspend 48h
1.Odsustvo

3.5 kodovi

10-1 Vrati se na povratnu liniju u bazi
10-2 Negativno
10-3 Prestani sa emitovanjem na radio (glasovni/tekstualni)
10-4 Potvrdjeno
10-5 Ponovi zadnji prjenos
10-6 Zanemari zadnji prjenos
10-7 Odjava sa duznosti
10-8 Prijava na duznost
10-10 Pucnjava
10-12 Situacija sa taocima
10-14 Specijalna uniforma
10-20 Lokacija
10-21 Stanje
10-99 Situacija zavrsena vrati se na predhodnu radnju
Onu apk preko telefona sam povuko da ne bude nesto radi acc-a.

Vas Ajdin Whitee
Sretno svimaa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom