Informacije:
1. Vaše ime IRL: Sava
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Prosek online po danu: 7-8h
5. Vaš Discord: savejerina_79703
6. Vaše ingame ime: Sava Jerinaa
7. Vaš ID: 79839
Dodatne Informacije
Zasto ja zelim postati lider ove organizacije.
2.1 Zelim postati lider ove organizacije, zato sto ovom gradu treba jedan normalan,stalozen,pozitivan,fin
,komunikativan serif.
2.2 Kao lider trebas biti odgovoran, miran, strpljiv, ja sebe smatram takvom osobom, veoma smirenom, otvoren za svaku komunikaciju resavanje problema ,raspravke i druge stvari
Mislim da bih ja mogao da odrzim ovakvu atmosferu i da uspesno vodim 2 mandata u ovoj organizaciji sa uzivanjem!
Odrzavao bih redovne obuke i treninge,kao za nove, tako i za sve clanove, redovna obuka bila bih obuka za let helikopterom ili obuka brze voznje...
Kao i obuku o snimanju dokaza, posto se ova organizacija bazira na to. Ja znam da imam znanje i volju da vodim ovu organizaciju punih 2 mandata.
Vec imam osmisljenu ekipu koja ce da celu organizaciju drzi pod kontrolom, zajedno sa mnom, patrole ili svakakve druge aktivnosti. Momci stalno aktivni i spremni na duznost.
2.3 Imam iskustva u ostalim drzavnim (i criminalnim) organizacijama kao HC, i znam kako svaka funkcionise, (radi).
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Uveo bih vecu aktivnost generalno u SAHP, kao i sa drugim organizacijama.
Isli bi na vise zajednickih akcija (sa drugim drzavnim organizacijama), imali bi redovne treninge,obuke, bonuse obavezno.
Sve ce biti kako treba u smislu pravila i RP-a, kada se salimo salimo kad smo ozbiljni ozbiljni.
OBAVEZNO!!!! AKO NEKO BUDE PSOVAO VREDJAO BICE KAZNJEN!!
3.1 Sastanci
Drzacemo sastanke svakog ponedeljka i petka kako izmedju nase organizacije, tako i izmedju drugih organizacija, radi boljih odnosa, planova i ostalo...
3.2 Redovni treninzi i bonusi
Odrzavao bih redovne treninge svakog dana u 15h , gde bi im neko iskusan pokazao kako se uspesno snimaju dokazi koji su validni za case file, takodje ja bi
vise delio bonuse, posto je to nesto sto svaki trud to zasluzuje.U poslednje vreme to se ne radi tako cesto.
3.3 Jedinice
Svaka jedinica bi imala svoj poso i znacaj u organizaciji, i naravno nece biti poklanjanja, kupovanja rankova, sve ce ici po zasluzi. Jedinice bi bile dobro opremljene, istrenirane osobe, voljne i spremne za rad u organizaciji.
Cinovi:
30. Glavni Šerif
29. Zamenik Glavnog Šerifa
28. Asistent Glavnog Šerifa
27. Komandant Stanice
26. Supervizor Stanice
---HC---
25. Zamenik Komandanta Stanice
24. Komandir SAJ
23. Zamenik Komandir
22. Glavni Inspektor
21. Zamenik Inspektora
20. Inspektor
19. Kapetan
---HIGH STAFF---
18. Vođa Patrole
17. SAJ Agent 1
16. SAJ Agent 2
15. SAJ Agent u 3
14. Instruktor
13. Stariji Šerif
12. Šerif
11. Mlađi Šerif
10. Patrolni officir
9. Vazdušna Jedinica SAHP
8. Patrolni Officir
7. Nosac vozila
6. Istrenirani Serif
5. Recepcija
4. Čistač stanice
3. Suspend 24h
2. Suspend 48h
1. Pred izbačaj
Kodovi
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-14: Specijalna uniforma
10-20: Lokacija
10-21: Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaci