Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan Wersake

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-8H
5. Vaš Discord: wersake123
6. Vaše ingame ime: Ivan Wersakee
7. Vaš ID: 26739

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zelim biti lider ove specificne org radi dugo provedenog vremena u state org. Od svih organizacija SAHP mi je najvise prirastao srcu.
Mislim da bi mogao biti dobar lider jer imam spremne dobro obucene ljude koji ce mi pomoci voditi org, mislim da ljudi vec znaju da imam to znanje da vodim organizaciju poput ove. Znam kako postupati s ljudima te kako rijesiti svaki problem. Dobro bi se snasao na ovoj poziciji jer sam vec vise puta bio zamjenik ne samo u ovoj organizaciji nego i u drugima. Mislim da bi mogao nastaviti ovu organizaciju kao sto ju je prosli lider ostavio.
Pomagao bi svima i makimalno se posvetio organizaciji da bude sto bolja i sto aktivnija kako bi privukao ljude da udu u istu.
Dovoljno sam spreman preuzeti ovakav posao i voditi ovakvu organizaciju

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prije ulaska u organizaciju svaki clan bi bio detaljno ispitan te kada bi usao u organizaciju bi imao obuku koju bi vodili ljudi obuceni za to
Imali bi svakodnevne bonuse kako bi poticali ljude da nastave rad
Na kraju svake sedmice bi imali serfia sedmice gdje bi clan koji je najvice radio dobio veci bonus od ostalih
Maksimalno bi se potrudio pomoci svakom clanu i pomoci ako zatreba
Radili bi svakodnevne treninge sami i sa drugim organizacijama kako bi clanovi bili dobro obuceni na svaki zadatak
Svaki dan bi imali sastanke gdje bi pricali o tom danu i kako se ljudima svida u org i dodati nesto novo uz dobre prijedloge
Hvla na citanju i sretno svima​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom