Pozdrav, zalim se na doticnog Admina iz razloga jer me je kaznio za CR, situacija je sledeca on je krao auto i ja kad sam ga video de je udario sam ga jednom sto se ne racuna za CR, znam iz razloga jer sam imao slicne situacije i kad god sam reporto to bilo je odbijeno, drugi put kad je izletio kod Black Marketa (gde nije kaznjen za PG niti ista) nisam mogo da pretpostavim da ce stati pa sam se udario u njega sto mislim da se nebi trebalo racunati za CR jer ne mogu predictovati sta ce on sledece da uradi kako sto nisam ni znao da ce stati na sred cestu da popravlja auto jer mu se zapalio auto.
Takodje hteo bih da nadodam da se proveri Admin za mogucu korupciju, mozete i sami videti na forum da je zalba pregledata u isti sekund kada je i postavljena + prihvcena 2min kasnje i poslo me odmah u demorgan dok sam bio ispred Bizz Wara
Takodje hteo bih da nadodam da se proveri Admin za mogucu korupciju, mozete i sami videti na forum da je zalba pregledata u isti sekund kada je i postavljena + prihvcena 2min kasnje i poslo me odmah u demorgan dok sam bio ispred Bizz Wara