Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP PG CR MG timanje I 82101 80353 63409 90961 82004 570 14802 56828 80075 89304 87479 33074 88455 72238

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
82101 80353 63409
Date of violation
Jun 26, 2026
Time of violation
15:07
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=dXLLvyn-XXs

zli

Player
Player
Osoba se zabija više puta u kamion namjerno
Osoba tejza vadi iz kamiona
Osoba govori da sam ukrao kamione uniforme bez da je vidio moj pasoš ili legitimaciju
Osobe odbijaju prikazati legitimaciju ispred 10 ljudi koji rade kao tajni agenti vlada policija
Osoba veže kroz rešetke ćelije jer mu se može
Osobe u zatvoru surađuju sa advokatom jer nemaju nikakve dokaze
Osoba koja se predstavlja kao advokat ne radi svoj posao nego traži dokaze da se mene uhapsi s obzirom da je advokat trebao bih mene braniti a ne surađivati sa njima
Osobe odbijaju dati pravo na poziv
Osoba odvodi u samnicu ispred 10 ljudi jer mu se može kad sam tražio legitimaciju od osobe koja me vodi on je odbio i pobjegao glavom bez obzira jer mu se može
Sve osobe koje rade u state organizacijama lažu i sve osobe to prihvaćaju i lažu skupa s njima
Svim osobama sam rekao situaciju kakva je i u kojoj se nalazim niti jedan nije reagirao niti jedna osoba nije ispoštovala zakon
TRAŽIM DA SE PROVJERI ID IGRAČA ZBOG KORIŠTENJA ŠMINKE

Zile Sccharrfonel

Player
Player
normalno da niko nece da ti da legitimaciju kad pricas preko nas i smaras vise sa ovakivim stvarima smao kvaris rp ako vec hoces da sjebes server budi citer i sjebi sve ne ovako da upropastavas svima advokat je lepo sve uradio ti istim ljudiam trazis legitimaciju 10 puta pa jel si glup pa ne zapamtis ili sta ja jos ne znam kako je tebi zabavno da nas jebes u mozak ovako i da non stoip kacis nekog i tako u krug hoce li ti crnkuti vise taj kompijuter kolko memorije imas ti i kolko godina posto po glasu deluje da imas mnogo a dal u zivotu imas da radis nesto osim da nas jebes u mozak ja nez!

Jeca Kennedy

Player
Player
normalno da niko nece da ti da legitimaciju kad pricas preko nas i smaras vise sa ovakivim stvarima smao kvaris rp ako vec hoces da sjebes server budi citer i sjebi sve ne ovako da upropastavas svima advokat je lepo sve uradio ti istim ljudiam trazis legitimaciju 10 puta pa jel si glup pa ne zapamtis ili sta ja jos ne znam kako je tebi zabavno da nas jebes u mozak ovako i da non stoip kacis nekog i tako u krug hoce li ti crnkuti vise taj kompijuter kolko memorije imas ti i kolko godina posto po glasu deluje da imas mnogo a dal u zivotu imas da radis nesto osim da nas jebes u mozak ja nez!
tacno tako

Daki Sonora

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 82101 ce biti kaznjen za CR(Zabranjeno je udaranje vozilom o drugo vozilo)
ID 90961 ce biti kaznjen za FailRP(Zabranjeno je odbijanje davanja legimitacije)
ID 14802 ce biti kaznjen za FailRP(Zabranjeno je odbijanje davanja legimitacije)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom