Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
84321
Players nickname
Iniigo Fenke
Suspect ID
54890
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
23:00
Proofs
https://youtu.be/VCSO4SvS3cw

Inigo Fuentes

Player
Player
Drug/Igrac 54890 mi je htjeo kupiti roze LV Pantalone koje su u vrijednosti od 7-9M. Igrac 54890 nije dugo igrao i zaboravio je za ovo pravilo i prebacio mi je pantalone u inventory prije nego sto smo rjesili sve oko novca. Ja, igrac 84321 sam iste sekunde mu te pantalone vratio nazad i rekao mu da prvo moramo oko novca sve rjesit i onda pantalone da ne bi prekrsili pravilo. Nije nam nista lose u namjeri bilo da uradimo, drug je nazalost zaboravio i poletio sa tim i prebacio, od strane mene su iste sekunde pantalone vracene. Nakon price sa vise vecih sila i seniora koji su mi pomogli da dodjem na odluku da se self reportam i da tagam na ovo Aldina Verstappena i da on ovo sve provjeri i donese odluku. Clip od toga nazalost nemam i kada je to tacno bilo nisam siguran, ispod ovog pova cu staviti nesto odprilike kada se to desilo(datum/vrijeme), nadam se da nije problem i da logovi mogu pomoci. Tako da stvarno se izvinjavam i kao sto sam rekao nismo imali losu namjeru, sto se moze i vidjeti jer sam mu iste sekunde vratio pantalone da nebi doslo do nekog problema.
Ako je u mogucnosti da se vidi u logovima kad su date i vracene volio bih da se pogleda da znate i vidite sve.

Izvinjavam se na ometanju!

Aldin Verstappen

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Svaki naredni OffTop komentar biće kažnjen!

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Odbijeno.
Generalno Pravilo 1.7 nije prekršeno.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom