Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Self report I 1.7 I 84321, 54890

Your ID
84321
Players nickname
Iniigo Fenke
Suspect ID
54890
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
23:00
Proofs
https://youtu.be/VCSO4SvS3cw

Inigo Fuentes

Player
Player
Drug/Igrac 54890 mi je htjeo kupiti roze LV Pantalone koje su u vrijednosti od 7-9M. Igrac 54890 nije dugo igrao i zaboravio je za ovo pravilo i prebacio mi je pantalone u inventory prije nego sto smo rjesili sve oko novca. Ja, igrac 84321 sam iste sekunde mu te pantalone vratio nazad i rekao mu da prvo moramo oko novca sve rjesit i onda pantalone da ne bi prekrsili pravilo. Nije nam nista lose u namjeri bilo da uradimo, drug je nazalost zaboravio i poletio sa tim i prebacio, od strane mene su iste sekunde pantalone vracene. Nakon price sa vise vecih sila i seniora koji su mi pomogli da dodjem na odluku da se self reportam i da tagam na ovo Aldina Verstappena i da on ovo sve provjeri i donese odluku. Clip od toga nazalost nemam i kada je to tacno bilo nisam siguran, ispod ovog pova cu staviti nesto odprilike kada se to desilo(datum/vrijeme), nadam se da nije problem i da logovi mogu pomoci. Tako da stvarno se izvinjavam i kao sto sam rekao nismo imali losu namjeru, sto se moze i vidjeti jer sam mu iste sekunde vratio pantalone da nebi doslo do nekog problema.
Ako je u mogucnosti da se vidi u logovima kad su date i vracene volio bih da se pogleda da znate i vidite sve.

Izvinjavam se na ometanju!

Aldin Verstappen

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Svaki naredni OffTop komentar biće kažnjen!

Top Bottom