By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!stizeNakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite duzi pov.
Rok: 12h
Sve je kao sto treba, pov je od kad sam poceo snimati, posto uvek radite ove stvari na fabriku.Okaci pov gde si me pucao pre toga lepo, mani se toga da seces.
Admin je trazio duzi pov, dostavio sam duzi pov, nez o cemu pricas.Laganje administraciji ti nije bas najpametnija stvar: Bio si u getu pucao na mene sve legit zaobisao sam te posle sam u getu poceo da pucam po tebi ti da me pratis i ako pogledamo vreme 10:08 dole RP fabrika ti i nije izgovor. Tako da lepo okaci pov cele situacije i nema potrebe za laganjem i namestanjem
Nauci se sledeci put da se pridrzavas pravilima.Laganje administraciji ti nije bas najpametnija stvar: Bio si u getu pucao na mene sve legit zaobisao sam te posle sam u getu poceo da pucam po tebi ti da me pratis i ako pogledamo vreme 10:08 dole RP fabrika ti i nije izgovor. Tako da lepo okaci pov cele situacije i nema potrebe za laganjem i namestanjem
A sto se toliko bunis, ostavi adminu da proceni. Ili si navikao da ti stalno progledaju kroz prste?Sta je ovde duze? Okaci lepo iz geta.
Pa nema poente da ostavljam to, vec si me ubio.JOS SI ISEKO SAD KLIP GDE TI KAZEM TO TI JE ZA ONO STO ME PUCAS MALOPRE. A ostala ti needitovana poruka "Ne znam o cemu prica lik, pravi glumac." HAHAHAHAH
Pa zato me je i pitao admin za duzi pov, koji sam vec dostavio.JOS SI ISEKO SAD KLIP GDE TI KAZEM TO TI JE ZA ONO STO ME PUCAS MALOPRE. A ostala ti needitovana poruka "Ne znam o cemu prica lik, pravi glumac." HAHAHAHAH
Prvi put ovo da admin trazi pov od 6 minuta za obicnu zalbu..Nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti zalbu.
Zahtevm duzi pov s pocetkom od 10:02.
Ralog: Pov koji ste poslali je duzi 15 ( Sekundi )
Rok: 12h