Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
82004
Players nickname
Enzo White
Suspect ID
4375 29419
Date of violation
Jun 28, 2026
Time of violation
10:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rTIaHthlyL8

EnzoWhite

Player
Player
Evo duzeg POVa. Bio sam da uzmem onu kutiju dole na pristanistu, ali je vec bila uzeta, pa sam dosao na RP fabriku
Niko mu nista nije uradio, isto tako sam utisan. Ne znam o cemu prica lik, pravi glumac.

Kayn_Darkin

Player
Player
Laganje administraciji ti nije bas najpametnija stvar: Bio si u getu pucao na mene sve legit zaobisao sam te posle sam u getu poceo da pucam po tebi ti da me pratis i ako pogledamo vreme 10:08 dole RP fabrika ti i nije izgovor. Tako da lepo okaci pov cele situacije i nema potrebe za laganjem i namestanjem

EnzoWhite

Player
Player
Laganje administraciji ti nije bas najpametnija stvar: Bio si u getu pucao na mene sve legit zaobisao sam te posle sam u getu poceo da pucam po tebi ti da me pratis i ako pogledamo vreme 10:08 dole RP fabrika ti i nije izgovor. Tako da lepo okaci pov cele situacije i nema potrebe za laganjem i namestanjem
Admin je trazio duzi pov, dostavio sam duzi pov, nez o cemu pricas.

EnzoWhite

Player
Player
Nauci se sledeci put da se pridrzavas pravilima.

Kayn_Darkin

Player
Player
JOS SI ISEKO SAD KLIP GDE TI KAZEM TO TI JE ZA ONO STO ME PUCAS MALOPRE. A ostala ti needitovana poruka "Ne znam o cemu prica lik, pravi glumac." HAHAHAHAH

Kayn_Darkin

Player
Player
Sakrij dokaze jos malo, kaci polovican pov, edituj video koj si postavio u youtube studio.Poseban si slucaj brate i da ti prodje ovo znas i sam da namestas ali jadno.
Jos cu da editam poruku i napomenem da mi te bilo zao da lezis tu pa sam te i digo btw. :'D
Prijatan dan.

Mare Stojiljkovic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti zalbu.
Zahtevm duzi pov s pocetkom od 10:02.
Ralog: Pov koji ste poslali je duzi 15 ( Sekundi )
Rok: 12h

Top Bottom