Trazim pov celog eventa jer zna svaki moj korak
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!slobodno dostavi pov nemoj da se nervirasjel si planirao da odes u arenu malo da se poboljsas a ne da ides i places svima po serveru i istresas svoj ego nad drugima jer si los? pitaj kimija za neki cheat i cleaner mozda ce ti pomoci![]()
jesi ti planirao da kupis novi komp posto imas 30 fps na studiu loljel si planirao da odes u arenu malo da se poboljsas a ne da ides i places svima po serveru i istresas svoj ego nad drugima jer si los? pitaj kimija za neki cheat i cleaner mozda ce ti pomoci![]()
pusti ga kad je klinjo ne zna nos da obriseBratski vi ste se samo trejdali/ubili isto vremeno...
ne nerviram se boli me kurac za grand i sto necu igrati 30 dana ti se nerviras cim pov requestas glup si za neke stvari shvatices polakoslobodno dostavi pov nemoj da se nerviras
kad kupis jaci pc od 54 fps na studiu pisi mine nerviram se boli me kurac za grand i sto necu igrati 30 dana ti se nerviras cim pov requestas glup si za neke stvari shvatices polako![]()
pisem ti i kaj sad?kad kupis jaci pc od 54 fps na studiu pisi mi
smisli nesto bolje da napises mislim znam da si malo deriste 11 12 god max nemas nikakve argumente bolje cuti ako nemas sta pametno da napises samo ispadas glupkad kupis jaci pc od 54 fps na studiu pisi mi
e moj ti sine kad kupis sam sebi komp koi nema 54 fpssmisli nesto bolje da napises mislim znam da si malo deriste 11 12 god max nemas nikakve argumente bolje cuti ako nemas sta pametno da napises samo ispadas glup
sam sebe finansiram od 17 godine sam sebi kupujem sve i malo vise od 54 fpsa na punom studio pusae moj ti sine kad kupis sam sebi komp koi nema 54 fps