Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Blood Street Gang | Zile Scharfonel 80353

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zile Sccharrfonel

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 6-10H+ na dan
5. Vaš Discord taske_058
6. Vaše ingame ime Zile Scharfonel
7. Vaš ID 80353

DODATNE INFORMACIJE...

1.LIDER ZA....BLOOD STREET GANG

2.Zasto zelite biti lider ove organizacije?
(3. razloga zasto?)

2.1 Duze vreme samu gradu ali vecinu svog sam proveo u state-u ali ja zelim da se to malo promeni i steknem iskustvo kao lider neke bande jeste da sam naveo da nisam mnogo provodio u kriminalu ali to ne znaci da nisam upucen kako tamo zivot protice i kakve su posledice imam dosta prijatelja koji su tamo proveli vecinu zivota u gradu... Tako da za neku pomoc ako mi treba racunam na njih i znam da nece biti nikakvih problema!

2.2 Kao lider neke ovakve organizacije "Blood street gang" verujem da mogu da dorpinesem samom serveru,svakom ubacenom igracu i samom RP-u na serveru nebi bio neki od lidera koji su lidera samo da bi bili to...Pomagao bih,unapredjivao,ucio,naucio svakog kome nesto treba tu sam ili ako ne ja moji prijatelji koje sam spomenuo tu smo da napravim zabavu ne mrznju!

2.3 Ja kao lider BLOOD STREET GANG bi pokusao da napravim neku saradnju sa ostalim kriminalnim organizacijama i zajedno bi radili akcije i dokazao zasto sam lider!

3. Vasi saveti za poboljsanje RP-a u organizaciji!

3.1 Kao sto sam napomenuo RP bi poboljsao kao prvo pomaganju ucenju itd novih clanova ili kome god je to potrebno, nebih sirio mrznju u organizaciji niti to dopustio od strane nekoga to bih odma kaznio jacom ili slabijom merom ( ako ne ja kao sto sam napomenuo moji prijatelji koji ce mi biti desna ruka ) te tako nebih dopustio da se RP u crime kvari!

3.2 Svaki HC ce biti sa razlogom izabran da pomaze oko RP situacija,akcija,savezima! Te zato ce morati znati vise pravila od nekih!

3.3 Pratio bih svaciju aktivnost,ponasanje i ozbiljnost sa mojim prijateljima koji su zaduzeni za to, a za aktivne,dobre,ozbiljen clanove ce biti i neka nagrada poput rank-up koliko ce im znaciti ne znam ali meni verovatno hoce posto ja sa razlogom biram ko je zasto tu i taj rank!

!RANKOVI!
15. GLAVA
14. CO-GLAVA
13. LEVA RUKA
12. ULICA
11. O.G.
10. COMMANDER
9. TURFER
8. VODJA GRAFIT TEAM
7. GHETTO ULICA
6. GRAFIT TEAM
5. DILER