Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milan Jameson

Ko čeka, taj dočeka!
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Milan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 10+ h
5. Vaš Discord: kole55
6. Vaše ingame ime: Milan Jamesonn
7. Vaš ID : 47360

Dodatne informacije
1. Lider za
:
LifeInvader

2. Zašto želim biti lider ove specifične organizacije?

Smatram da je Lifeinvader jedna od najzanimljivijih organizacija na serveru, jer pruža mnogo mogućnosti za kvalitetan RolePlay i kreativne aktivnosti. Već imam iskustva u radu ove organizacije, upoznat sam sa svim obavezama i načinom funkcionisanja. Takođe, imam prijatelje koji su dugo članovi Lifeinvadera i koji bi svojim iskustvom pomogli u daljem razvoju organizacije.

Planiram da se Talent Show održava redovno, u unapred određenim terminima, kao i da povećamo broj članaka i medijskih izveštaja. Cilj mi je da novinari budu aktivniji i češće rade intervjue sa državnim organizacijama, izveštavaju o stanju na putevima, kriminalu u gradu, bezbednosti građana, kao i o drugim važnim temama. Posvećen sam svemu što radim, odgovoran sam i aktivan, i smatram da upravo te osobine pokazuju da sam spreman za poziciju lidera.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
RolePlay u organizaciji bih unapredio kroz redovne intervjue, Talent Show događaje i češće objavljivanje članaka o dešavanjima u gradu. Organizovali bismo medijsko praćenje različitih aktivnosti, poput vojnih treninga, radarskih kontrola policije, vatrogasnih vežbi, humanitarnih akcija i drugih zanimljivih događaja. Takođe, podsticao bih članove da budu kreativni, predlažu nove emisije i reportaže, kako bi Lifeinvader bio što aktivniji i zanimljiviji svim igračima na serveru.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom