Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72642
Players nickname
Keno Boss
Suspect ID
56828
Date of violation
Jul 1, 2026
Time of violation
21:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=J6-g2t5s1OI

Kenooo BOOSSS

Player
Player
Otvorena korupcija Lidera Sahp-a dje se vidi kako odbija da se hapsli lice koje ima na sebi pancir Sahp-a koje nije u uniformi. Koliko ja poznajem pravila grada Sahp nema pravo da ide andercaver samim tim smatram da ne poznaje pravila grada i da je to otvorena korupcija kako je sprecio da se lice hapsi.

Alek Shayk

👑
Leader
Pozdrav, prvo to sto si se naljutio sto ti nisam dao 28-icu tvoj problem al vecina ljudi zna kakav si usput ajmo sad dokaze da je ona bila kod mene u organizaciji i da je dobila blacklistu od strane lidera (mene)
image.png

Mozes naravno vratiti pov od 21:29 kad je dobila blacklistu da je bila u uniformi ovo nije nikakva korupcija nego cisti dokaz da ne znas pravila i da kacis nekog za nesto sta nije prekrsio ali sta sam ja ili ti da odlucujemo administracija/kuratori ce pregledati ovo

Kenooo BOOSSS

Player
Player
Pozdrav, prvo to sto si se naljutio sto ti nisam dao 28-icu tvoj problem al vecina ljudi zna kakav si usput ajmo sad dokaze da je ona bila kod mene u organizaciji i da je dobila blacklistu od strane lidera (mene)
image.png

Mozes naravno vratiti pov od 21:29 kad je dobila blacklistu da je bila u uniformi ovo nije nikakva korupcija nego cisti dokaz da ne znas pravila i da kacis nekog za nesto sta nije prekrsio ali sta sam ja ili ti da odlucujemo administracija/kuratori ce pregledati ovo
TI KAO LIDER GOVORIS DA SE LICE NA HAPSI KOJE NA SEBI IMA PANCIR OD SAHP-A O CEMU VISE DA PRICAMO.

Maed Strogonja

🔥Ljubomorne duše mogu da ga puše 🔥
Player
image.png

Potreban je cjeli screen zaslona!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom