Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Project And Admins Disrespect(Security Ban) | 80418

Your ID
18441
Players nickname
Teo Alhabib
Suspect ID
80418
Date of violation
Jul 1, 2026
Time of violation
21:34
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1376411/

𝐓𝐞𝐨 𝐀𝐥𝐡𝐚𝐛𝐢𝐛

𝐛𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐬𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐭𝐡𝐚𝐧 𝐚 𝐬𝐥𝐚𝐯𝐞 ☦
Player
Ne volim da kacim izbegavam ovakve stvari ali mislim da je decko dostigao vrhunac svega ovog.
Za pocetak Forum account : zli
Na svakoj zalbi gde se zali na admin nonsalantno vredja ponizava,govori da su korumpirani itd.
Ja kapiram sve da neko kaci na zalbu na nekog igraca, ali on u danu postavi vise zalbi nego sto nas 30 za mesec dana.
Ja bi zamolio Aldina / Seniora koji bude pregledao zalbu da malo dublje udje u ovu pricu i pregleda mu forum , na EN serverima se za ovakve stvari dobijaju blackliste sa servera za Admin disrespect. Ja se nadam da ce se ovome stati na kraj.

Last edited:

Joe Mass

Player
Player
Tebe nema za sta kaciti jer citav dan afkas po parkinzima i coskovima kako bi nekoga BL u FIBU, covjek ima pravo da postavi 300 zalbi ako ima osnov za to ,a u vecini ima ,cak sta vise i jeste kao org zasticeni u vise situacija ,mislis da niko pravila nezz ali nece niko da pise jer da nemate tu vrstu zastite davno bi bili ugaseni, ako ste vec pametni kako se predstavljate nemojte krsiti pravila i glumiti mangupe nego raditi sve po RP-u i nemas problem. Ali ne vi zelite da FAILate konstantno a da za to ne budete kaznjeni.
Tvoja zalba je u najmanju ruku neozbiljna a to si mozda i najvise pokazao ovom recenicom "Ja kapiram sve da neko kaci na zalbu na nekog igraca, ali on u danu postavi vise zalbi nego sto nas 30 za mesec dana" .

𝐓𝐞𝐨 𝐀𝐥𝐡𝐚𝐛𝐢𝐛

𝐛𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐬𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐭𝐡𝐚𝐧 𝐚 𝐬𝐥𝐚𝐯𝐞 ☦
Player
Tebe nema za sta kaciti jer citav dan afkas po parkinzima i coskovima kako bi nekoga BL u FIBU, covjek ima pravo da postavi 300 zalbi ako ima osnov za to ,a u vecini ima ,cak sta vise i jeste kao org zasticeni u vise situacija ,mislis da niko pravila nezz ali nece niko da pise jer da nemate tu vrstu zastite davno bi bili ugaseni, ako ste vec pametni kako se predstavljate nemojte krsiti pravila i glumiti mangupe nego raditi sve po RP-u i nemas problem. Ali ne vi zelite da FAILate konstantno a da za to ne budete kaznjeni.
Tvoja zalba je u najmanju ruku neozbiljna a to si mozda i najvise pokazao ovom recenicom "Ja kapiram sve da neko kaci na zalbu na nekog igraca, ali on u danu postavi vise zalbi nego sto nas 30 za mesec dana" .
Pazi 5 godina sam na ovom projektu i prošao sam kroz mnogi situacija , dok sam ja bio leader i ostalo nisi bio na serveru . Ako je tebi fun da dodje čovek i da okači pov od 1h meni je stvarno zao admina ds gleda takve stvari kako neko stenje j pozadini i ostalo stvarno mi nije teško ds krenem da postavljam POV o njemu šta sve radi . A ti posto ne znam ko sam a vidim šatro znaš ko sam i šta sam malo više se raspitaj o meni i afkanju . Šta je orga prešlo preko mojih ledja neće neko postići za 10 godina 👀, tako da nemoj molim te da mi pricas ništa dovoljno si pokazao da ja ne znam ko si ti a ti znaš ko sam ja.
P.S kazniti offtopic posto ovaj mali dečkić nije reportan

zastypepsi

Player
Player
Pazi 5 godina sam na ovom projektu i prošao sam kroz mnogi situacija , dok sam ja bio leader i ostalo nisi bio na serveru . Ako je tebi fun da dodje čovek i da okači pov od 1h meni je stvarno zao admina ds gleda takve stvari kako neko stenje j pozadini i ostalo stvarno mi nije teško ds krenem da postavljam POV o njemu šta sve radi . A ti posto ne znam ko sam a vidim šatro znaš ko sam i šta sam malo više se raspitaj o meni i afkanju . Šta je orga prešlo preko mojih ledja neće neko postići za 10 godina 👀, tako da nemoj molim te da mi pricas ništa dovoljno si pokazao da ja ne znam ko si ti a ti znaš ko sam ja.
P.S kazniti offtopic posto ovaj mali dečkić nije reportan
18K ID KACI LIKA 80K NIJE NI CUDO STO STE ZAVISNICI OD FORUMA

Floppaa

Player
Player
, evo vam pov i ovo je normalno da decko snima jel ? Samo slusajte pozadinu.
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAHAHAHHAAHAAHAHAH

Top Bottom