Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
87481
Players nickname
Tefo Travolta
Suspect ID
40421 + 13306 + 8841
Date of violation
Jul 4, 2026
Time of violation
16:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=u7ddYnBWqWY

Travko Escobarr

Player
Player
u povu se vidi kako bahata ekipa ng-a hapsi i ne dozvoljava mi da iskoristi ni jedno pravo od onog koje mi je ponudjeno. Jasno se cuje po ulasku u celiju da sam trazio advokata i telefonski poziv, kao sto se i vidi na kraju snimka od toga dobio nista nisam. PG je naveden jer je igraca udario drugi igrac sa 100 na sat i poleteo mu je auto on na to uopste nije reagovao samo je nastavio voziti kao da se nista nije ni desilo :) Pozdrav bato

Travko Escobarr

Player
Player
u povu se vidi kako bahata ekipa ng-a hapsi i ne dozvoljava mi da iskoristi ni jedno pravo od onog koje mi je ponudjeno. Jasno se cuje po ulasku u celiju da sam trazio advokata i telefonski poziv, kao sto se i vidi na kraju snimka od toga dobio nista nisam. PG je naveden jer je igraca udario drugi igrac sa 100 na sat i poleteo mu je auto on na to uopste nije reagovao samo je nastavio voziti kao da se nista nije ni desilo :) Pozdrav bato

Lui Alcapone

CRIME on TOP!
Server Administrator
Prihvaceno.
ID 13006 ce biti kaznjen za G.P 6.15.
ID 8841 ce biti kaznjen za G.P 6.15.
ID 87481 ce biti kaznjen za G.P 6.15.
ID 28219 ce biti kaznjen za FailRP.
( Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti ).
( Nisi naveo razlog zasto da se udalji ).
( Nisi mu ponudio ni advokata ni telefonski poziv ).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom