Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26056
Players nickname
Bozidar Majstorovic
Suspect ID
74301
Date of violation
Jul 7, 2026
Time of violation
19:15
Proofs
https://youtu.be/b0e2EF3RCSk

Bozidar Majstorovic

Player
Player
Ja pricao sa ovom dvojicom i odjedom ovaj dodje udari nas kolima i opsuje mi "maramicu" ako se ovo ne zasluzuje kazniti ja nzm sta da kazem.Takodje pricao sam na discord da ali nisam dobio nikakve informacije iz njega a i da jesam nisam ih upotrebio u rp situaciji ako treba kazniti i mene za mg da bi ovaj dobio g.p. 3.2 neka bude sve ostaloje u klipu hvala.

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.

POV nije od početka situacije. Dostavite POV od početka situacije.

Rok: 12h

Bozidar Majstorovic

Player
Player
Ok trazio si ja dostavlajm takodje molim vas zanemarite sta sam pricao i inace idalje nije mg neverujem da mogu bilo kako da dokazem da nije sem da pogledate klip a i drug mi je samo shareao screen kako igra no mans sky pa kao sam uso ali tjt hvala.Jos jedna stvar ako je pg takodje kaznite ja nzm da je posto ovo nije sportski auto a i nije full of-road tkd vi protumacite.
Link:

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaćeno

ID 26056 će dobiti kaznu za Puštanje muzike u GZ.
ID 74301 neće biti kažnjen jer postoji mnogo razloga zašto se ovo moglo desiti, da je udarao više puta i slično, onda bi 100% bio siguran da je namerno i kaznio bi. Psovanje maramice se ne kažnjava.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom