Olay tamamen kasıtsızdı. O zamanlar bu işte yeniydim ve Beach Market'te sigara satıyordum. Böyle bir kuralın varlığından habersizdim. Bir sigarayı 150 dolara listelemiştim; hatırladığım kadarıyla, başka bir sigara listelerken yanlışlıkla fazladan bir sıfır ekledim.
Yaşananlardan dolayı tüm sorumluluğu üstleniyorum. Ürünü listelemeden önce fiyatı iki kez kontrol etmediğim için pişmanım. Son beş ayda hatamı iyice düşündüm ve durumun ciddiyetini tam olarak kavradım. Arkadaşlarımı ve şehri gerçekten özlüyorum. Gelecekte çok daha dikkatli olacağıma ve böyle bir hatayı asla tekrarlamayacağıma sizi temin ederim.
Ayrıca, GR 1.3 kuralını ihlal ettikleri için yakın zamanda yasaklanan birçok oyuncuya EN2 itirazları yoluyla ikinci bir şans verildiğini fark ettim. Durumumun da aynı şekilde değerlendirilmesini ve oyuna geri dönmek için son bir fırsat verilmesini saygıyla rica ediyorum.
İşte bazı örnekler:
İnceleme - GR 1.3 nedeniyle yasaklandı | Negi Hyuga
Her vakanın ayrı ayrı değerlendirildiğini anlıyorum ve yönetim ekibinin kararına tamamen saygı duyuyorum. Tek isteğim, hatamdan ders çıkardığımı kanıtlayabilmem için bana da aynı fırsatın verilmesi. İtirazımı okumaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Yaşananlardan dolayı tüm sorumluluğu üstleniyorum. Ürünü listelemeden önce fiyatı iki kez kontrol etmediğim için pişmanım. Son beş ayda hatamı iyice düşündüm ve durumun ciddiyetini tam olarak kavradım. Arkadaşlarımı ve şehri gerçekten özlüyorum. Gelecekte çok daha dikkatli olacağıma ve böyle bir hatayı asla tekrarlamayacağıma sizi temin ederim.
Ayrıca, GR 1.3 kuralını ihlal ettikleri için yakın zamanda yasaklanan birçok oyuncuya EN2 itirazları yoluyla ikinci bir şans verildiğini fark ettim. Durumumun da aynı şekilde değerlendirilmesini ve oyuna geri dönmek için son bir fırsat verilmesini saygıyla rica ediyorum.
İşte bazı örnekler:
Approved - Ban for gr 1.3 | Ashmit Fearless
Dear GrandRP Administration, I would like to sincerely appeal my ban for violating Rule GR 1.3. I understand why my account was banned, but I would like to explain that the incident was completely unintentional. I was selling an item at the Beach Market and accidentally added an extra zero to...
gta5grand.com
Approved - Ban for gr 1.3 | Adham Pluxury
Hello dear admins, I saw that you recently approved a similar case and mentioned that after reviewing the matter and discussing with the curator, such cases (accidental extra zero under GR 1.3) will be given a chance with a wipe and unban. My ban was for the exact same reason about four months...
gta5grand.com
Approved - Ban for GR1.3 | Hisham Bishop
Hello, I would like to submit an appeal regarding my ban. I understand that I was banned because I listed an item in the in-game shop at an incorrect price. While it was an honest mistake and never intended to exploit the server or gain any unfair advantage, I fully accept responsibility for...
gta5grand.com
İnceleme - GR 1.3 nedeniyle yasaklandı | Negi Hyuga
Her vakanın ayrı ayrı değerlendirildiğini anlıyorum ve yönetim ekibinin kararına tamamen saygı duyuyorum. Tek isteğim, hatamdan ders çıkardığımı kanıtlayabilmem için bana da aynı fırsatın verilmesi. İtirazımı okumaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.