Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Buksna

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Miroslav
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4+ sata
5. Vaš Discord: mikiy661
6. Vaše ingame ime: Miki Buksna
7. Vaš ID: 41308

Dodatne informacije

1. Lider za Emergency Medical Services (EMS)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

2.1:
zelim da postanem lider EMS-a jer mislim da ova organizacija moze biti mnogo aktivnija i ozbiljnija nego sto je trenutno i da ima ogroman potencijal. Moj cilj nije samo da vodim organizaciju vec da napravim kvalitet i zanimljiv roleplay za sve ljude.

2.2potrudio bih se da uvek ima dovoljno ljudi na spratovima i intervencijama i podstakao bih ljude tako sto bih redovno davao bonuse svima i samim tim bi oni dobili veliku zelju za rad,pravio bih regrutacija na dnevnom nivou i slicno.

2.3:Kao lider potrudio bih se da imamo sto bolju saradnju sa ostalim drzavnim organizacijama. Kada su velike akcije, poput talackih i slicno, EMS treba da bude deo toga, a ne da dodje samo na kraju ili kao u vecini situacija trenutno da ne dodje uopste. Tako ce roleplay biti mnogo zanimljiviji svima.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1:Svaki novi clan bi morao da prodje detaljnu obuku od strane iskusnog clana vrhovne komande,tokom te iste obuke ucio bi se da sve radi pravilno i po roleplayu i kako da se ponasaju u razlicitim situacijama.

3.2: Ono sto sam primetio jeste da se u organizacijama retko kad odrzavaju sastanci sa svim clanovima i samim liderom,ja bih se trudio to da promenim jer smatram da je jako bitno da svako moze da da svoje misljenje i kako mozemo da poboljsamo organizaciju bili oni 9 ili 29 cin ne bih pravio razliku.

3.3: Potrudio bih se da ostale drzavne organizacije pozovu ems svaki put kad ima neka talacka ili slicno i samim time ce i njima i nama biti bolje roleplay a ne da se gleda samo sto pre da se zavrsi i da ignorisu ems jer je "manje" bitan

3.4: Prilikom zaposljavanja novih clanova i unapredjivanja ne bih gledao samo da li znaju rp pravila koja iako su jako bitna nisu sve i jako je bitno takodje kako se ponasaju i kako pravila znaju u praksi a ne samo na papiru.

3.5: Trudio bih se da atmnosfera u organizaciji bude dobra i da sprecim svaki konflikt u organizaciji,svako bi imao priliku da napreduje ako se zaista trudi i radi kako treba posao.

3.6: Uslovi za ulazak u organizaciju

Poznavanje pravila grada
7 godina ic
13 ooc
Bez tetovaza na licu i sakama
Zelja za radom

Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom