Organizacija: LSPD
Ime: Urke Vranic
Starost: 42
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Sombor
Pol: Muski
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na nozi
Prednosti: Lukav i spretan
Slabost: Tvrdoglav
Jedne večeri policija je izvela veliku akciju i uhapsila mog oca zajedno sa većim delom njegove grupe. Ostao sam potpuno sam i morao sam da se snalazim kako znam. Radio sam razne poslove kako bih preživeo, ali nikada nisam zaboravio šta se dogodilo mojoj porodici. Vremenom sam počeo da proučavam način na koji funkcionišu policija i državne službe. Shvatio sam da je jedini način da saznam istinu o ocu taj da postanem deo sistema.
Zbog toga sam godinama radio na sebi, završio potrebne obuke i prijavio se u policiju. Moj dosije je bio potpuno čist i bez ikakvih prekršaja, pa sam bez većih problema prošao sve provere. Niko nije znao ko je zapravo moj otac niti kakvu prošlost krijem.
Kako je vreme prolazilo, uspeo sam da izgradim reputaciju pouzdanog službenika. Sve više sam radio na slučajevima vezanim za organizovani kriminal, nadajući se da ću pronaći trag koji vodi do mog oca. Svaka nova istraga donosila je nove informacije, a deo po deo slagalice počeo je da se sklapa.
Na kraju sam saznao u kom zatvoru služi kaznu i pod kakvim se merama obezbeđenja nalazi. Umesto da reagujem nepromišljeno, odlučio sam da sačekam pravi trenutak. Moj cilj više nije bio samo da ga pronađem, već da otkrijem ko ga je izdao i zašto je završio iza rešetaka. Sada, kada imam pristup informacijama koje većina ljudi nikada neće videti, nalazim se na korak od istine koja bi mogla da promeni ceo moj život.
Perkovi:
Uros moze zbog spretnosti koje je stekao tijekom treninga moze da pretražuje, vuče,otvara PDA, ubacuje/izbacuje iz auta, pruza pvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci. (ne sa puskom)
Uros moze patrolirati u getu radi lakse potrage trazenih lica i sakupljanja dokaza o razlicitim kriminalnim bandama.
Uros moze uzimati mito (do 100k), drogu, oruzje,municiju i pancire i ilegalne oruzje
Uros moze odbiti davanje legitimacije, zato sto ne veruje nikome.
Uros moze ocistit poternicu ili dosije licu bitnom njemu
Uros može biti bahat prema kolegama, kriminalcima i civilima, te ih ubiti ili pustiti na slobodu.
Ime: Urke Vranic
Starost: 42
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Sombor
Pol: Muski
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na nozi
Prednosti: Lukav i spretan
Slabost: Tvrdoglav
Životna priča
Rođen sam u siromašnom delu Los Santosa, gde je kriminal bio svakodnevica. Odrastao sam bez majke, a otac je često nestajao na po nekoliko dana. Tek kasnije sam saznao da je bio povezan sa jednom od najvećih kriminalnih organizacija u gradu. Nikada nije želeo da me direktno uvuče u taj svet, ali sam ga često viđao kako se sastaje sa sumnjivim ljudima i donosi velike količine novca.Jedne večeri policija je izvela veliku akciju i uhapsila mog oca zajedno sa većim delom njegove grupe. Ostao sam potpuno sam i morao sam da se snalazim kako znam. Radio sam razne poslove kako bih preživeo, ali nikada nisam zaboravio šta se dogodilo mojoj porodici. Vremenom sam počeo da proučavam način na koji funkcionišu policija i državne službe. Shvatio sam da je jedini način da saznam istinu o ocu taj da postanem deo sistema.
Zbog toga sam godinama radio na sebi, završio potrebne obuke i prijavio se u policiju. Moj dosije je bio potpuno čist i bez ikakvih prekršaja, pa sam bez većih problema prošao sve provere. Niko nije znao ko je zapravo moj otac niti kakvu prošlost krijem.
Priča o karijeri
Od prvog dana u službi pokazivao sam disciplinu, odgovornost i odlične rezultate. Završavao sam zadatke bolje od većine kolega, zbog čega sam brzo sticao poverenje svojih nadređenih. Posle nekoliko unapređenja dobio sam pristup poverljivim informacijama i učestvovao u mnogim važnim operacijama.Kako je vreme prolazilo, uspeo sam da izgradim reputaciju pouzdanog službenika. Sve više sam radio na slučajevima vezanim za organizovani kriminal, nadajući se da ću pronaći trag koji vodi do mog oca. Svaka nova istraga donosila je nove informacije, a deo po deo slagalice počeo je da se sklapa.
Na kraju sam saznao u kom zatvoru služi kaznu i pod kakvim se merama obezbeđenja nalazi. Umesto da reagujem nepromišljeno, odlučio sam da sačekam pravi trenutak. Moj cilj više nije bio samo da ga pronađem, već da otkrijem ko ga je izdao i zašto je završio iza rešetaka. Sada, kada imam pristup informacijama koje većina ljudi nikada neće videti, nalazim se na korak od istine koja bi mogla da promeni ceo moj život.
Perkovi:
Uros moze zbog spretnosti koje je stekao tijekom treninga moze da pretražuje, vuče,
Uros moze patrolirati u getu radi lakse potrage trazenih lica i sakupljanja dokaza o razlicitim kriminalnim bandama.
Uros moze uzimati mito (do 100k), drogu, oruzje,municiju i pancire i ilegalne oruzje
Uros moze odbiti davanje legitimacije, zato sto ne veruje nikome.
Uros moze ocistit poternicu ili dosije licu bitnom njemu
Uros može biti bahat prema kolegama, kriminalcima i civilima, te ih ubiti ili pustiti na slobodu.