By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nepravi se pametan i sam znas da je jokara isto dobio permi tako i pun kurac ljudi tako da neseribato discord je privatna stvar
prvo moras da naucis kako se pise pa nekome da se obratisNepravi se pametan i sam znas da je jokara isto dobio permi tako i pun kurac ljudi tako da neseri
ashki debel si zvat cu ti itachia polomit ce ti romobil i prestani fanboyat ogiakolko si ti glup pa dis je priv stvar
Mace moje diskord je privatna stvar Rejected - IRL THREATING | 84551sve se vidi u dokazu gdje mi igrac govori da ce mi doc doma da mu dam adresu
Sreća pa se ne pitaš hahahaAKO OVO SE NE KAZNI OVO JE SRAMOTA ZNACI PSUJE MU NA DISCORD ZBOG IGRICE ZBOG IGRICE ZATO STO ZNA DA U IGRICU NE SME JA NIT ZNAM OVOG NIT POZNAJEM ALI JA MISLIM DA JE OVO ZA KAZNU
Ko ti to pisao hahaha niska fora bato
svi znaju da si to ti samo si brsio poruku sada
slika nije dokaz trea se vididt userid to nisam poslao editovana je
jak momcic
ali video dokazuje svastaslika nije dokaz trea se vididt userid to nisam poslao editovana je
Mikrofon se mecuje bideo je editovan dostavi ga di se ti cijes i neas jos jednog dokaza da sam ja
Watch lux27 u pokusaju | Streamable i kaznite svaki offtop sto je napisanNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
video mi i dalje nije dostupan
dajem vam rok od 12h , ako video nakon toga ne bude dostupan zalba ce automatski biti odbijena