Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kudra

Player
Player
Vaše ime IRL: Filip
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT +1
Prosek online po danu: 5-10h
Vaš Discord: kudrafilip_123
Vaše ime u igri: Kudraa Floo
Vaš ID: 76641

1. Lider za Blood Street Gang

2. Zasto zelite da budete lider ove specificne organizacije (navedite 3 razloga uz objasnjenje)
2.1 Želim da budem lider Los Santos Vagos Gang-a jer sam stekao iskustvo u organizaciji i radu sa ljudima, a verujem da mogu da doprinesem da organizacija bude još aktivnija i složnija.
2.2 Nije mi cilj samo da imam veću poziciju, već da preuzmem odgovornost i pomognem članovima kada je to potrebno. Trudio bih se da održim red, poštovanje i dobru atmosferu, kao i da budem neko kome članovi mogu da veruju.
2.3 Smatram da lider treba da bude primer drugima i da radi u interesu cele organizacije, a ne samo svog ličnog interesa.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.Smatram da bi kvalitet RolePlay-a bio znatno bolji kada bi postojala još bolja komunikacija između članova organizacije. Važno je da se članovi međusobno dogovaraju oko RP situacija, planiraju akcije i redovno razmenjuju informacije. Na taj način bi bilo manje nesporazuma, a više kvalitetnih i zanimljivih RP scena u kojima svi mogu da učestvuju.Veće uključivanje novih i manje aktivnih članova

2.Često se dešava da se novi članovi teže uključe u dešavanja organizacije. Moj predlog je da se više pažnje posveti njihovom uvođenju u RP i da im se daju određeni zadaci i prilike da se dokažu. Tako bi se osećali kao važan deo organizacije, stekli više iskustva i bili motivisaniji da budu aktivni i doprinose zajedničkoj priči.

3.Fokus na kvalitetan i realističan RolePlay
Mislim da bi trebalo više pažnje posvetiti realističnom RolePlay-u i razvoju priče unutar organizacije. Umesto da se sve svodi na svakodnevne rutinske aktivnosti, bilo bi dobro organizovati različite RP događaje, sastanke, pregovore sa drugim organizacijama i slične aktivnosti koje bi dodatno obogatile igru. Takođe, važno je da se IC i OOC stvari ne mešaju kako bi RP ostao što kvalitetniji i zanimljiviji za sve učesnike.

Rankovi:

1.Prospect,
2.Hoodster,
3.Shooter,
4.Banger,
5.Gangster,
6.Steppa,
7.Enforcer,
8.Warlord,
9.Turfer,
10. Turf team leader
11.Consigliere,
12.Don,
13.The Godfather

Hvala na citanju i nadam se pozivu na intervju.
Kudraa Floo

Top Bottom