Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ağır Rol Yapma Hatası Nedeniyle Memur Hakkında Şikayet

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
464492
Players nickname
memoapo Hollow
Suspect ID
363037
Date of violation
Jul 13, 2026
Time of violation
15:52
Proofs
https://youtu.be/MECragIc3is

memoapo TURK

Player
Player
Sayın Sunucu Yönetimi,

Son zamanlarda ağır ihmal nedeniyle tutuklanmamda yer alan memur hakkında resmi şikayette bulunuyorum. Ne yazık ki, ilk takip ve trafik durdurması sırasında kayıt yazılımım kapalıydı, bu nedenle bakış açım yalnızca hapse gönderildiğim son işlem aşamasında başlıyor.

Ancak bu polis memuru sunucu kurallarını tamamen ihlal etti. Önceden hiçbir uyarıda bulunmadan arabama çarptı ve beni durdurmak için motorumu kapatmaya zorladı. Dahası, bana Miranda haklarımı okumayı reddetti ve durum boyunca avukat taleplerimi tamamen görmezden geldi, ardından da beni 30 dakika boyunca gözaltında tuttu.

Benim bakış açım yalnızca etkileşimin son anını kaydettiği için, yönetimin sunucu kayıtlarını kontrol etmesini veya memurun tüm tutuklama anına ilişkin tam bakış açısı kaydını talep etmesini rica ediyorum. Bu, memurun aracımı uyarı vermeden çarptığını, avukat çağırmadığını ve haklarımı okumadığını doğrulayacaktır.

Bu konuyu incelemek için ayırdığınız zaman ve yardımınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Nayx11

Player
Player

Why did you do it in another language these writings ?​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom