πππ¨ ππ₯π‘πππ’π
π₯π§π€πππ¨π¨ππ£π-> ββ¦β¦.β
Player
Cao Nixa,3.7 sam dobio ban za Ilegal Discord od Aldina, tek sam kasnije skonto tacnije vratio film unazad i setio sam se da sam bio na ilegal Discordu. U pitanju je Gambo ako se ne varam ali se iskreno ne secam kada sam tacno bio ali znam zbog cega sam bio i bicu iskren i priznacu ti. U pitanju je bio jedan Redux pod imenom SWAP, i REGULAR Glock, u pitanju je Glock koji je na full crni glock i ispod ima onako dodatak kao za lampu. Nisam mogao da nadjem ni jedno ni drugo pa mi jedan drugar rekao da udjem i da probam tamo da nadjem i usao sam bio i nasao. Nisam nikada Cheatovao,koristio cheat koristio makro ili bilo sta sto se tice G.P 4.1 nikad mi nije ni padalo napamet da uradim nesto tako.
Nikad te nisam lagao nemam potrebu za tim recu ti iskreno pa puklo da puklo nadam se da me mozes razumeti da mi mozes oprostiti jer nisam imao ikakvu losu nameru prema serveru.
Ugodan ostatak dana zelim
Nikad te nisam lagao nemam potrebu za tim recu ti iskreno pa puklo da puklo nadam se da me mozes razumeti da mi mozes oprostiti jer nisam imao ikakvu losu nameru prema serveru.
Ugodan ostatak dana zelim