Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18415
Players nickname
Kide Limaa
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Mar 5, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/xamCI7a

Marko412

Player
Player
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se sa ovom molbom za unban nakon više od dve godine od kada mi je izrečena kazna za pravilo G.P. 1.3 (Prevara igrača). Želim da počnem tako što ću uputiti svoje najiskrenije izvinjenje celom administratorskom timu, kao i igraču kojeg sam u tom trenutku oštetio svojim nezrelim i sebičnim ponašanjem. Kada sam dobio ban 5. marta 2024. godine, bio sam nepromišljen i nisam shvatao težinu svojih postupaka, niti koliko takve akcije narušavaju trud drugih igrača i kvare zajednicu celog projekta. Vreme koje je prošlo iza mene iskoristio sam da razmislim o svemu. Shvatio sam da pravila servera postoje sa jakim razlogom – da bi svi imali fer i jednake uslove za igru. Nedostaje mi igranje na Grand RP-u, atmosfera na serveru i druženje sa prijateljima koje sam ovde stekao. Odrastao sam u odnosu na period kada sam napravio tu grešku i garantujem vam da se ništa slično više nikada neće ponoviti sa moje strane. Želim da dokažem da mogu biti uzoran član ove zajednice i da poštujem trud koji ulažete u održavanje servera. Svestan sam da pravilo G.P. 1.3 nosi najteže posledice, i zato u potpunosti pristajem na brisanje kompletnog novca sa mog naloga (Money Wipe). Spreman sam da krenu od same nule, samo sa svojim nivoom i imenom, jer mi je jedini cilj da ponovo dobijem priliku da budem deo ovog projekta. Molim vas da uzmete u obzir vreme koje je prošlo i moju iskrenu želju za ispravljanjem greške, te da mi pružite još jednu, poslednju šansu. Srdačan pozdrav!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom