doticni igra na nalogu od duxe haze-a koji nije njegov + je bio vec banovan za 1.2 na twinku kao sto mozete videti ovde: Rejected - Ban za GP-1.2 I Aldin Verstappen
glas pravog vlasnika (njegovog prijatelja :d)
glas doticnog ivejdera koji trenutno igra na accountu (sa drugog accounta): Watch 0922 | Streamable
glas od doticnog ivejdera na trenutnom accountu od duxe hazea : Watch ks8m9b | Streamable i nije bas isti kao vlasnik gore?
prosla zalba na doticnog: Approved - BanEvading | 77664 80015 80018
pravi vlasnik takodje krsi pravilo forum rule 9 i iz nekog razloga nije banovan na Duxa hazee forumu..? osim ako nije dobio unban na discordu granda onda je moja greska
Prvi: Reviewed - Unban Appeal G.P 1.9 I Andrej Ulemek ovde je trazio unban appeal
Drugi: Rejected - Aplikacija za asistenta administracije I Duxa Haze Aplikacija za assistenta aplikacije
Treci: Approved - Pogresno donesena odluka I Ady Benz zalba na admina
Cetvrti: Rejected - Demorgan za GP-6.15 I Refko Navaro zalba na admina
u svakom slucaju, i da sam nesto pogresio ovde, igrac je ban evader i treba biti banovan.
glas pravog vlasnika (njegovog prijatelja :d)
glas od doticnog ivejdera na trenutnom accountu od duxe hazea : Watch ks8m9b | Streamable i nije bas isti kao vlasnik gore?
prosla zalba na doticnog: Approved - BanEvading | 77664 80015 80018
pravi vlasnik takodje krsi pravilo forum rule 9 i iz nekog razloga nije banovan na Duxa hazee forumu..? osim ako nije dobio unban na discordu granda onda je moja greska
Prvi: Reviewed - Unban Appeal G.P 1.9 I Andrej Ulemek ovde je trazio unban appeal
Drugi: Rejected - Aplikacija za asistenta administracije I Duxa Haze Aplikacija za assistenta aplikacije
Treci: Approved - Pogresno donesena odluka I Ady Benz zalba na admina
Cetvrti: Rejected - Demorgan za GP-6.15 I Refko Navaro zalba na admina
u svakom slucaju, i da sam nesto pogresio ovde, igrac je ban evader i treba biti banovan.