Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Forum rule 3 | Simigani, schmeichel, manzy, zvg3

Your ID
91783
Players nickname
Jimmy Hussein
Suspect ID
000
Date of violation
Jul 16, 2026
Time of violation
11:15
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1388483/#post-4816999

JimmyHussein

Player
Player
Imam sumnju da su ova četiri accounta ista osoba ili grupa ljudi koja farma engagement i like-ove kako bi ojačali argument/optužbu protiv drugog igrača.
Accountovi dijele datum izrade, sadrže generična imena koja izgledaju kao da su random izabrana i svi imaju identični stav s prejednostavnim odgovorima.

Njihovi forumi: zvg3 | Simigani | schmeichel | manzy

Žalba u kojoj sam primijetio sumnju: Pending review - pov req | 92494 | 92624

manzy

Player
Player
brt svi vide zalbu koju objavis i u povu se vidi kako si instant locka na glavu i isto tako kad si ivadio sotku odma ti se na glavu locka
admini zamolio bi da detaljnije pogledate ovog decka koji je objavio ovaj pov req jer se ocito vidi da ima aim lock

JimmyHussein

Player
Player
brt svi vide zalbu koju objavis i u povu se vidi kako si instant locka na glavu i isto tako kad si ivadio sotku odma ti se na glavu locka
admini zamolio bi da detaljnije pogledate ovog decka koji je objavio ovaj pov req jer se ocito vidi da ima aim lock
Vidjet ce admini. Nema potrebe da se svadjamo na forumu :)

tenor-3.gif

Simigani

Player
Player
Druze sta ti nije jasno kad se aimlock vidi koga branis majmjne jedma dzabe si me okacio kad ce ovo biti rejacted za svu 4 pozdrav bato 👋👋👋

Imam sumnju da su ova četiri accounta ista osoba ili grupa ljudi koja farma engagement i like-ove kako bi ojačali argument/optužbu protiv drugog igrača.
Accountovi dijele datum izrade, sadrže generična imena koja izgledaju kao da su random izabrana i svi imaju identični stav s prejednostavnim odgovorima.

Njihovi forumi: zvg3 | Simigani | schmeichel | manzy

Žalba u kojoj sam primijetio sumnju: Pending review - pov req | 92494 | 92624
Nemanja petric sto ne prijavis sebe za ovaj profil

Top Bottom