Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49814
Players nickname
Pexara Scorpp
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 16, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/oDzWANH

Pexara_Scorp

Player
Player
Pozdrav,

Banovan sam za twink danas.

Došao sam s posla i rekoh da udjem na grand i da malo igram dobio sam ban razlog twink.. Da pojasnim samo da nemam dupli account na ovom što sam upravo banovan to je moj main i igram na serveru sa svojim rodjenim bratom njegov računar je nizašta i spor predložio sam mu da igra na ovom serveru da ne igram sam i pristao je reko napravit ću ti ja nalog sa tvojim mailom dok ne skineš gta pa igraj na mom računaru..
Napravio sam mu prije par dana i ovo je baš baš bezveze da sam dobio za twink nikakvo iskorištavanje nije bilo na serveru moj main nalog je dosta para isto uloženo u grand coins i kupovinu vozila i imovine.. Da sam ja neki čiter pa hajde banovan al ovo je bas bzvz... Hvala

Pexara_Scorp

Player
Player
Dodatno: Znači nemam ništa protiv nikog admina i to što me je banovao ali kvarite mi igru danima igram tu provedem po 12h na računaru i dobijem ban za twink? Zar ne može 2 računara na jednu IP adresu da se igra ne razumijem pojasnite mi to?

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Potvrdjeno u voice-u da je ovo GP1.4 , sto se tice brata sa svog foruma moze kreirati zalbu ako potvrdi da je u pitanju brat a ne jedan od tvojih naloga , kazna sa njegovog naloga ce biti skinuta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom