Dobio sam ban za pravilo G.P 1.1 sto mi se pretvorilo u blacklist .situacija je pocela ovako,imao sam prijatelja koji je imao 2 acc ja sam dobio ban za G. P 3.2 ostalo mi je 3,4 dana nisam mogao da izdrzim vise i usao sam na drugov acc i igrao malo i doso je taj dan kada sam ponovo poceo igrati na svom nalogu pa je i drugar dobio ban na svom za ne znam koje pravilo i iz postovanja prema njemu dao sam mu ja moj acc onda mi je nalog bio vracen ponovo i promenio sam sifru radi sopstvene sigurnosti i i dalje nisam banovan bio dosao mi je drugar kuci bivsi admin igras 72020 on je preko svog naloga bio u fib usao je preko mog kompa na njegov nalog i rp-ao je nakon svega toga odmah sutra dan smo dobili ban za G.P 1.1 on je pisao unban appeal i dobio je UNban a meni se pretvorilo u blacklist i nisam mogao da nastavim da igram ako je moguce da vidite u logove ovo sto sam sad naveo videcete da je istina sve sto sam pricao .Naravno shvatam svoju gresku znam ,bio sam pocetnik i nisam znao pravila kao i moji prijatelji da li bi mi pruzili sansu da opet zaigram na ovom projektu?
I sa obzirom da prvi put kada sam kreirao zalbu dobio sam ovaj odgovor
povodom tog odogovra me interesuje da li ja povodom amnesty week imam uopste neke sanse za unban . Ako je moguce bez odgovora da kreiram zalbu pa da saznam ili slicno interesuje me
ili ako bi mogli da pogledate u logovima da sam vam celu istinu ispricao, zamolio bih da za ovu zalbu imate razumevanja posto stvarno ne mogu bez ovo servera
Imgur
Untitled Album
I sa obzirom da prvi put kada sam kreirao zalbu dobio sam ovaj odgovor
povodom tog odogovra me interesuje da li ja povodom amnesty week imam uopste neke sanse za unban . Ako je moguce bez odgovora da kreiram zalbu pa da saznam ili slicno interesuje me
ili ako bi mogli da pogledate u logovima da sam vam celu istinu ispricao, zamolio bih da za ovu zalbu imate razumevanja posto stvarno ne mogu bez ovo servera
Imgur
Untitled Album