Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41156
Players nickname
Petar Makedonuac
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/tOgiSLM

ppeerroo

Player
Player
Poštovani administrator Nixa Simba,

Pre skoro godinu i po dana dobio sam trajni ban, odnosno blacklistu, na serveru. U proteklom periodu imao sam dovoljno vremena da razmislim o svemu što se dogodilo i želeo bih da zamolim za još jednu priliku.

Grand RP mi je uvek bio jedan od omiljenih RP projekata i voleo bih da se ponovo vratim i budem deo zajednice. Svestan sam svojih grešaka iz prošlosti (ukoliko ih je bilo) i mogu da obećam da ću ubuduće poštovati sva pravila servera i doprineti pozitivnoj atmosferi među igračima.

Takođe bih želeo da napomenem da sam pre ovog bana bio aktivan igrač i da za vreme igranja nisam imao nijedan report na forumu niti ozbiljne probleme sa administracijom. Uvek sam se trudio da igram korektno i poštujem pravila servera, zbog čega se nadam da će se i to uzeti u obzir prilikom razmatranja moje molbe.

Takođe bih želeo da zamolim, ukoliko je moguće, da mi saopštite tačan razlog zbog kog sam dobio blacklistu, jer mi on do danas nije poznat. Voleo bih da znam zbog čega je doneta takva odluka kako bih bolje razumeo situaciju i izbegao bilo kakve slične probleme u budućnosti.

Iskreno bih bio zahvalan ukoliko biste razmotrili mogućnost da mi ukinete trajni ban i pružite drugu šansu. Verujem da bih svojim ponašanjem pokazao da sam naučio iz prošlosti i da zaslužujem priliku da ponovo igram na ovom server projektu.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav,
Petar Makedounac

Status
Not open for further replies.
Top Bottom