Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29270
Players nickname
Aleksa_Borge
Administrators nickname
Goxx_Deda
Date
Jul 21, 2026
Time
23:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3_7fYTObkrw&list=RD3_7fYTObkrw&start_radio=1

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Leader
Poštovana administracijo,

Pre izvrsnog vremena sam pozvao spec na tiket kako bi se ispratila situacija u kojoj je došlo do kršenja pravila od nekoliko članova state organizacija, on je meni posle nepunih 30 sekundi otkad sam poslao tiket napisao "Ako imaš POV okači žalbu na forum", smatram da je ovaj dotični admin korumpiran, jer, kao što svi već znate, na svom twink nalogu "Deda Goxx" je u FIB-u koji ukupno do sad ima 1 warn i verbal, i ako dobije još 1 warn, lider gubi pravo za mikachu duks, samim tim što je ovaj admin u dobrim odnosima sa tim liderom i druže se još od familije "Hell Orange", on ne sme da rizikuje još 1 warn koji bi, možda, možda ne, u ovoj situaciji dobio.

Odmah bih se ogradio, spec nije pozvan radi kažnjavanja organizacije, već što su neki State članovi dizali u toku pucnjave, prelazili liniju pregovora, ponašali se bahato bez biografije i slično.

Dakle, da rezimiram:

Admin je pozvan na spec, posle 30s od slanja mog tiketa je odgovorio da okačim žalbu, NIJE došao na tiket već je odmah to odgovorio. Verovatno je znao da postoji kršenje pravila i nije hteo da speca kako ne bi FIB ili bilo koja druga state organizacije dobila warn.

Molim da se proveri razlog dotičnog admina zašto nije hteo da dodje na tiket od igrača iako je imao obavezu za to kao admin.

Hvala i ugodan ostatak dana,
Aleksa Borge

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, ne moze admin dolaziti u sred situacije i kaznjavati org ako ne zna sta se izdesavalo od pocetka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom