Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

zoran2567

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL : Zoran
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-9h
5. Vaš Diskord : zokisigma67
6. Vaše Ingame ime : Zorann Simic
7. Vaš ID : 91159

Dodatne Informacije
1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1
Želim biti lider Marabunta Grande jer mi je to jedna od omiljenih organizacija na serveru. Smatram da ima veliki potencijal i želim okupiti kvalitetnu ekipu koja će svojim radom, aktivnošću i ozbiljnim RolePlayom vratiti organizaciju među najuspješnije na serveru.

2.2 Kao lider želim okupiti aktivnu i disciplinovanu ekipu. Svaki član će biti upoznat s pravilima servera i organizacije, a cilj mi je stvoriti prijateljsko okruženje u kojem će svi imati priliku napredovati svojim trudom i zalaganjem.

2.3 Želim podići Marabunta Grande na viši nivo kroz dobru organizaciju, taktiku i timski rad. Cilj mi je da budemo uspješni u akcijama, talačkim situacijama i ostalim kriminalnim aktivnostima, uz maksimalno poštovanje server pravila i kvalitetan RolePlay.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 Trudio bih se da organizacija bude što aktivnija iz dana u dan. Redovno bih organizovao različite kriminalne aktivnosti kako bi članovi imali što više kvalitetnog RolePlaya i razloga da budu aktivni.

3.2 Vodio bih računa da se sve akcije planiraju unaprijed i da se ne rade nasumično. Svaka akcija bi imala svoj cilj i plan kako bi organizacija bila ozbiljna, organizovana i uspješna.
3.3 Organizovati sedmične sastanke na kojima će se razgovarati o radu organizacije, dodjeljivati unapređenja ili degradacije prema zaslugama, planirati buduće akcije i saslušati prijedlozi članova kako bi organizacija konstantno napredovala.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom