1.Vaše ime u RL: Luka
2.Vaše godine: 16
3.Vremenska zona: GMT+2
4.Prosječna aktivnost na dan: 5-8sati
5.Vaš Diskord:leg1y4
6.Vaše Ingame ime:Bane Pluxury
7.Vaš ID: 72795
Dodatne informacije:
1.Lider za Marabunta Grande :
2.1 Zelim biti lider ove organizacije zato sto smatram da sam vec dugo bio u crime organozacijama, i zeleo bi da se oprobam na poziciji lidera. Kao sto sam dugo u Rp-u smatram da znam odlicno pravila servera.
2.2 Kao sto sam rekao odlicno sam upoznat sa pravilima servera, takodje bio sam HC u svi crime organizacijam i znam kako sta ide. Kada bi ja uzeo organzaciju Marabunta Grande imao bih odlican tim i mislim da bi bili u top 1 najboljih crime organizacijama.Mojin zamenici bi planirali akciju dan pre nego sto se ona dogodi.
2.3 Zelim biti lider zato sto bih vole da se oprobam na toj poziciji, i vec dugo sam na serveru mislim da imam velike sanse da budem na poziciji lidera.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 U slucaju da uzmem organizaciju, pokuso bi da imam najveci broj i najaktivniji broj clanova.
3.2 Moj Turf team ce imati svojeg vodjiu kojice da odlucuje ko ce da bude u njegovom timu.
3.3. Svaki caln koji bude zelio da se uclani u bandu mora cce proci ispitivane o pravilima servera.
3.4 U Bandi nebi bilo ni malo Toxicnosti, u suprotnom clan koji je Toxican bice kaznjen.
3.5 Istotako bi u dogovoru sa drugim bandama radili zajedno akcije.
Rankovi:
1.Na odsustvu
2.Klosar
3.Ghetto boy
4.City boy
5.Lerdy
6.Grafit team
7.Ghetto Cleaner
8.Grafit team leader
9.Turfer
10.O.G Boy
-----HC----
11.Burazer
12.Desna ruka
13.Gazda
Hvala na citanju.
Srecno ostalim kandidatima !
2.Vaše godine: 16
3.Vremenska zona: GMT+2
4.Prosječna aktivnost na dan: 5-8sati
5.Vaš Diskord:leg1y4
6.Vaše Ingame ime:Bane Pluxury
7.Vaš ID: 72795
Dodatne informacije:
1.Lider za Marabunta Grande :
2.1 Zelim biti lider ove organizacije zato sto smatram da sam vec dugo bio u crime organozacijama, i zeleo bi da se oprobam na poziciji lidera. Kao sto sam dugo u Rp-u smatram da znam odlicno pravila servera.
2.2 Kao sto sam rekao odlicno sam upoznat sa pravilima servera, takodje bio sam HC u svi crime organizacijam i znam kako sta ide. Kada bi ja uzeo organzaciju Marabunta Grande imao bih odlican tim i mislim da bi bili u top 1 najboljih crime organizacijama.Mojin zamenici bi planirali akciju dan pre nego sto se ona dogodi.
2.3 Zelim biti lider zato sto bih vole da se oprobam na toj poziciji, i vec dugo sam na serveru mislim da imam velike sanse da budem na poziciji lidera.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 U slucaju da uzmem organizaciju, pokuso bi da imam najveci broj i najaktivniji broj clanova.
3.2 Moj Turf team ce imati svojeg vodjiu kojice da odlucuje ko ce da bude u njegovom timu.
3.3. Svaki caln koji bude zelio da se uclani u bandu mora cce proci ispitivane o pravilima servera.
3.4 U Bandi nebi bilo ni malo Toxicnosti, u suprotnom clan koji je Toxican bice kaznjen.
3.5 Istotako bi u dogovoru sa drugim bandama radili zajedno akcije.
Rankovi:
1.Na odsustvu
2.Klosar
3.Ghetto boy
4.City boy
5.Lerdy
6.Grafit team
7.Ghetto Cleaner
8.Grafit team leader
9.Turfer
10.O.G Boy
-----HC----