Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bane Pavlovic

Player
Player
1.Vaše ime u RL: Luka

2.Vaše godine: 16

3.Vremenska zona: GMT+2

4.Prosječna aktivnost na dan: 5-8sati

5.Vaš Diskord:leg1y4

6.Vaše Ingame ime:Bane Pluxury
7.Vaš ID: 72795
Dodatne informacije:
1.Lider za Marabunta Grande :
2.1 Zelim biti lider ove organizacije zato sto smatram da sam vec dugo bio u crime organozacijama, i zeleo bi da se oprobam na poziciji lidera. Kao sto sam dugo u Rp-u smatram da znam odlicno pravila servera.
2.2 Kao sto sam rekao odlicno sam upoznat sa pravilima servera, takodje bio sam HC u svi crime organizacijam i znam kako sta ide. Kada bi ja uzeo organzaciju Marabunta Grande imao bih odlican tim i mislim da bi bili u top 1 najboljih crime organizacijama.Mojin zamenici bi planirali akciju dan pre nego sto se ona dogodi.
2.3 Zelim biti lider zato sto bih vole da se oprobam na toj poziciji, i vec dugo sam na serveru mislim da imam velike sanse da budem na poziciji lidera.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 U slucaju da uzmem organizaciju, pokuso bi da imam najveci broj i najaktivniji broj clanova.
3.2 Moj Turf team ce imati svojeg vodjiu kojice da odlucuje ko ce da bude u njegovom timu.
3.3. Svaki caln koji bude zelio da se uclani u bandu mora cce proci ispitivane o pravilima servera.
3.4 U Bandi nebi bilo ni malo Toxicnosti, u suprotnom clan koji je Toxican bice kaznjen.
3.5 Istotako bi u dogovoru sa drugim bandama radili zajedno akcije.

Rankovi:
1.Na odsustvu
2.Klosar
3.Ghetto boy
4.City boy
5.Lerdy
6.Grafit team
7.Ghetto Cleaner
8.Grafit team leader
9.Turfer
10.O.G Boy
-----HC----