sve u pov
Discord id: 732994827267997737
Discord username: im_aqy2094
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!to daMoj Logoped – Logopedski centar Podgorica
Logopedski centar u Podgorici. Logopedska terapija za djecu, procjena govorno-jezičkog razvoja, savjetovanje za roditelje. Zakažite termin već danas.mojlogoped.me
to se salje na forumuuuuuu forum warrioruuuuuuuuuuuusve u pov
Ajde idi placi tamo 2x3.2 . Zalim te !Moj Logoped – Logopedski centar Podgorica
Logopedski centar u Podgorici. Logopedska terapija za djecu, procjena govorno-jezičkog razvoja, savjetovanje za roditelje. Zakažite termin već danas.mojlogoped.me
GP 3.1 za ovo sto je receno ide banBrate kako je ovo vrijedjanje projekta? To je MG ili eventualno 3.1 kazna 180 min mute max. Koji si ti specijalac.
Ma dobro, nisu ti to toliko ekstremne uvrede. Možda su ti zamagljene oči, jer vjv. mrziš tog lika iz dna duše, ali po meni ovo zaslužuje 180 min mute.GP 3.1 za ovo sto je receno ide ban![]()
to se salje na forumuuuuuu forum warrioruuuuuuuuuuuu
Vidi se da poznajes povrsno pravila , svako vrijedjanje na officialnom GRP serveru se kaznjava IGMa dobro, nisu ti to toliko ekstremne uvrede. Možda su ti zamagljene oči, jer vjv. mrziš tog lika iz dna duše, ali po meni ovo zaslužuje 180 min mute.
Pa to i mogu da rade samo da placu i nista viseAjde idi placi tamo 2x3.2 . Zalim te !
Pa to i mogu da rade samo da placu i nista vise![]()
Ne znas ti. kazna za 3.1 je Ban 7 dana ili 180 min utisanje/mute.Vidi se da poznajes povrsno pravila , svako vrijedjanje na officialnom GRP serveru se kaznjava IG![]()
Ne znas ti. kazna za 3.1 je Ban 7 dana ili 180 min utisanje/mute.
ali ne vrijedja projekt nego par igraca koji su mu se popeli na kuracprika za vrijedjanje projekta na officialnom GRP severu ti je ban na projekat i ban na diskorda
ali ne vrijedja projekt nego par igraca koji su mu se popeli na kurac.