Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lider za Blood Street Gang| Dufi Whitee

Status
Not open for further replies.

dufi

Player
Player
  1. 1. Vaše ime IRL: Dušan
    2. Vaše godine: 15
    3. Vremenska zona: GMT+1
    4. Prosjek online po danu: 8+ sati
    5. Vaš Discord: duki1234
    6. Vaše ingame ime: Dufi Whitee
    7. Vaš ID: 90617

Dodatne informacije​

1. Lider za: Blood Street Gang
    2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
    Prvi razlog:
    Blood Street Gang ima velik potencijal, a želim okupiti ozbiljnu i aktivnu ekipu koja će se isticati kvalitetnim RolePlay-em. Cilj mi je stvoriti organizaciju u kojoj će svaki član znati svoju ulogu i doprinositi zajedničkom uspjehu.
    Drugi razlog: Tijekom svog RP iskustva prošao sam kroz više organizacija i ukupno 15 različitih činova, zbog čega dobro poznajem način funkcioniranja kriminalnih organizacija. Znam organizirati članove, održavati disciplinu, voditi akcije i donositi odluke koje koriste cijeloj ekipi.
    Treći razlog: Želim da Blood Street Gang bude prepoznatljiv po kvalitetnom i realističnom RolePlay-u, a ne samo po osvajanju teritorija. Smatram da dobra komunikacija, međusobno poštovanje i timski rad čine uspješnu organizaciju te bih upravo na tome gradio svoj tim.
    3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
    Uveo bih redovne sastanke kako bi svi članovi bili upoznati s planovima organizacije, organizirao bih više RP događaja vezanih uz ulični život i rivalstva te jasan sustav napredovanja koji bi nagrađivao aktivnost, lojalnost i kvalitetan RolePlay. Tako bi Blood Street Gang bio organiziraniji, aktivniji i pružao bolje RP iskustvo svim igračima

1. Peewee
    2. Young Blood
    3. Hood Member
    4. Street Runner
    5. Block Hustler
    6. Street Soldier
    7. Enforcer
    8. Original Gangster (O.G.)
    9. Turf Team
    10. Turf Manager
    11. Turf Leader
    12. Lieutenant
    13. Captain
    14. Underboss
    15. Big Homie (Leader)

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odobreno

Kontaktirajte me na discordu ( armanii.33 ) da se dogovorimo oko termina za intervju.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom