1. Vaše ime IRL
jordje
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosjek online po danu:8+ sati
5. Vaš Discord:djorjde__
6. Vaše ingame ime:Djuro Skankk
7. Vaš ID:88913
Lider za The Bloods Street Gang
Zasto zelis biti lider ove specificne organizacije
Želim postati lider Bloods Street Ganga jer imam dobro iskustvo u RolePlay-u i razumem kako funkcioniše ulična organizacija. Smatram da mogu voditi članove odgovorno, organizovati kvalitetan RP i donositi ispravne odluke u različitim situacijama.
2. Razvoj organizacije i aktivnost
Moj cilj je da Bloods bude jedna od najaktivnijih i najbolje organizovanih bandi na serveru. Trudiću se da svakodnevno organizujem aktivnosti, okupljam članove, razvijam međusobnu saradnju i održavam visok nivo discipline kako bi svi imali kvalitetno RP iskustvo.
3. Kvalitetan i realističan RP
Želim da Bloods bude poznat po ozbiljnom, realističnom i zanimljivom RolePlay-u. Fokus će biti na poštovanju pravila servera, razvoju priče organizacije, međusobnom poštovanju i stvaranju pozitivne atmosfere za sve članove.
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosjek online po danu:8+ sati
5. Vaš Discord:djorjde__
6. Vaše ingame ime:Djuro Skankk
7. Vaš ID:88913
Lider za The Bloods Street Gang
Zasto zelis biti lider ove specificne organizacije
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Iskustvo i poznavanje RolePlay-aŽelim postati lider Bloods Street Ganga jer imam dobro iskustvo u RolePlay-u i razumem kako funkcioniše ulična organizacija. Smatram da mogu voditi članove odgovorno, organizovati kvalitetan RP i donositi ispravne odluke u različitim situacijama.
2. Razvoj organizacije i aktivnost
Moj cilj je da Bloods bude jedna od najaktivnijih i najbolje organizovanih bandi na serveru. Trudiću se da svakodnevno organizujem aktivnosti, okupljam članove, razvijam međusobnu saradnju i održavam visok nivo discipline kako bi svi imali kvalitetno RP iskustvo.
3. Kvalitetan i realističan RP
Želim da Bloods bude poznat po ozbiljnom, realističnom i zanimljivom RolePlay-u. Fokus će biti na poštovanju pravila servera, razvoju priče organizacije, međusobnom poštovanju i stvaranju pozitivne atmosfere za sve članove.