By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sine momak poslao dovoljno dugacak pov od 2 minute gde se vidi dolazak na mega mall i sve, ne znam sta tebi nije jasno, nije poslao pov od 2 sekunde pa da se nista ne moze zakljuciti ovde se vidi cist fail od strane vas, koliki bi ti pov sine 22 min?dostavi pov de si puco na nas.
placi samosine momak poslao dovoljno dugacak pov od 2 minute gde se vidi dolazak na mega mall i sve, ne znam sta tebi nije jasno, nije poslao pov od 2 sekunde pa da se nista ne moze zakljuciti ovde se vidi cist fail od strane vas, koliki bi ti pov sine 22 min?
ti imas 50 godina igras grand i kacis na gracki sve ….cist fail
ahahhaha sto ja da placem, nit je zalba na mene nit nista, pre bi rekao da vi placeteplaci samo
kaze mu lik sa 200 poruka na forumu...ti imas 50 godina igras grand i kacis na gracki sve ….
60ti imas 50 godina igras grand i kacis na gracki sve ….
200 poruka na forumu prelista koga sam kacio pa mi jesto reci uvecini je sve za mene i to je okey kad si 60 k idkaze mu lik sa 200 poruka na forumu...
nikakav problemdostavi pov kako su pucao na nas zato ti je i bio ugasen motor
sta je tacno ilegalno?okaj ilegalan redux
posle treceg puta moze da mi ugasi motor
U getu ne mora da ti salje upozorenje.
posle treceg puta moze da mi ugasi motor