Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Zizi Inash

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Andrija
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8-10
5. Vaš Discord: andrija4906
6. Vaše ingame ime: 33074
7. Vaš ID: 33074
1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvi razlog: Već dugo sam igrač na Grand RP serveru i bio sam dio mnogih organizacija, kako legalnih tako i ilegalnih. To mi je dalo dosta iskustva i naučio sam kako se vodi organizacija, kako se komunicira sa članovima i kako se organiziraju događaji. Znam da imam dovoljno znanja da vodim Blood Street Gang i da ga držim aktivnim i disciplinovanim.

Drugi razlog: Mislim da sam dobar vođa i da znam kako organizirati Turfove, događaje i ostale stvari. Na svakom događaju bih dao jasne informacije svojim članovima, tako da ne bi bilo zabune ili nepotrebnih grešaka. Komunikacija bi uvijek bila dobra, bez svađa i nepotrebnih rasprava. U organizaciji bih birao samo one koji su odgovorni, aktivni i koji poznaju pravila.

Treći razlog: Moj cilj je da podignem Blood Street Gang na viši nivo kada je u pitanju RolePlay. Organizirao bih mnogo RP situacija, kao što su uzimanje talaca, pljačke i druge aktivnosti. Želim da svaki član doprinese organizaciji i da zajedno budemo jedan od najjačih gangova na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Prvo, primao bih samo zrele, odgovorne i aktivne igrače koji dobro poznaju pravila. Mislim da prijem novih članova ne treba prepustiti nižim rankovima, već samo Leaderu i Co-Leaderu. Oni snose odgovornost za kvalitet organizacije.

Prilikom intervjua, provjeravao bih ne samo osnovna pravila, već i naprednija pravila. Uvijek bih bio dostupan svojim članovima za pomoć i savjete. Rankovi bi se dobijali samo na osnovu aktivnosti, discipline i ponašanja u organizaciji. Članove bih rasporedio u timove za Turfove i ostale aktivnosti, tako da sve bude organiziranije i efikasnije. Moj cilj je da Blood Street Gang bude poznat po dobroj organizaciji, kvalitetnom RolePlay-u i međusobnom poštovanju svih članova.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom